Ѓоко д фиш Танески (централна база на факти и вицови)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Интересен податок е и тоа дека во хороскоп е "Fish" :vozbud: па сега може ке се вади со тоа :pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чекај типот мисли дека уствари испаднал јак и интересен со тоа МАЦЕДОНИШ???? :nesvest::kesa::tapp:
Они се заебавале де, ама ние не сме сфатиле :pos:

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.876
Поени од реакции
4.580
Немаш право така да збориш за „типот со гитарчето“.
Прво види кој е па тогаш...

Пс. Извинете на оф-топик ама морав
баце јас сом мислев како нешто што вреди, Пејчин јас го сметам за најдобар гитарист после Влатко Стефановски - било кога било каде
сепак и - наше си е наше
Дамјан е еден од од многуте личности на денешницата што ме прават да се чувствувам горд што сум Македонец

тоа колку вреди и како вреди кажи му го на кленчево
Да гитар плеер? хаха па и тој се обрука бе,големи јајца може опасно рока на гитара ама пак е дрво инглиш,таков е малце.....чуден а и неговиот придонес беше 10 сек. кога "растурија" со Ѓоко допрени грб со грб! :icon_lol:
100% е некој пубертетлија

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Ццц...
Греота ми е веќе за човекот... Го утепаа од заебавање. Не знам колку време ќе го нема да се појави сега во јавност. Ама такви сме ние.
Сепак за настапот мислам оти не може да му се најде замерка. Е тоа што не влеговме тоа е друго...

А, и еве уште еден виц (а може и да е пишан веќе):
Џоко во Осло се чувствувал како Ослич. :D

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
видеава се ВРВ !!! Браво ! :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ццц...
Греота ми е веќе за човекот... Го утепаа од заебавање. Не знам колку време ќе го нема да се појави сега во јавност. Ама такви сме ние.
Сепак за настапот мислам оти не може да му се најде замерка. Е тоа што не влеговме тоа е друго...

дај не ме заебавај како неможе да му се најде замерка.. прво што најдов замерка е на настапот.. како ја грабна таа девојката место за лице за врат.. мислев врат ке и искине на сред настап.. друго.. овој пее и ги ширам крилата а у позадина овие цуриве шират нозе.. се чепат на сцена ебаго...

P

PewDiePie

Гостин
дај не ме заебавај како неможе да му се најде замерка.. прво што најдов замерка е на настапот.. како ја грабна таа девојката место за лице за врат.. мислев врат ке и искине на сред настап.. друго.. овој пее и ги ширам крилата а у позадина овие цуриве шират нозе.. се чепат на сцена ебаго...
ФАКТ!!! :pos2:

Али исто лош момент беше кога го зафрли микрофонот пред да почне да рецитира раперот цц уште фалеше да му падне и да почнеше да се гуши ко риба на суво :icon_lol::tv:

Пеењето беше коректно ама настапот......

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
.. како ја грабна таа девојката место за лице за врат.. мислев врат ке и искине на сред настап...
Хихихих, да бе, стварно, не ми текна на тоа, а знам се смеевме некни ко луди кога гледавме...

А за тоа со микрофонот не приметив...

H

HITCH

Гостин
Требаше порано да отворат конкурс за кој ќе им го прави спотот за Евровизија. Дефинитивно ова е најдоброто видео, иако е со задоцнување

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.120
Поени од реакции
46.079
Oд другарче на фејс :
'Si sedat dvajca PEDERI na klupa, pominuva DZOKO TANESKI i PEDERIVE komentiraat "VIDI JA RIBAVA COVECE" ' :tv:

kompas

Junior
Член од
21 септември 2009
Мислења
107
Поени од реакции
3
oh djole djole navedni se dole :)))))))))

realno, tipot e dobar za da pee po diskoteki vo Skopjevo si nase, ne e za Oslo mn mu e vodata solena:pos2:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Имаш прао.. болдот е неизбежен, немаше никој да ја примети шегата...

F

FuckYouAll

Гостин
Факт е дека денес Рибата ја видов со ЧОПЕР, втеше низ Охридов :)

Kajgana Shop

На врв Bottom