rossonerka
Поени од реакции
889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• па јас пред да штиклирам не видов дека ги дава тие што гласале на анкетава, па викам дај реално ќе си гласам... кој ќе види дека сум гласал за нерешено? :poss:

ама ете, имало тајни агенти на кгн :)... ќе видиме, најпаметно е смирено да го пречекаме дербито, после ќе има многу за што да се збори

ај поз и со среќа дербито :helou:
    абе и јас тоа подразмислив... дали да бидам реалист или оптимист... и оти отсекогаш сум бил реалист(Кака ми беше главна причина) штиклирав нерешено :icon_mrgr ... што незначи дека мора така да заврши, најважно ми е да не изгубиме :)
    за мене не е чудно, чудно ми е то шо женско има такво размислување ... во секој случај добро ;)
    Здраво! Знам дека ти си на ФОН, па сакав да те прашам во врска со студирање таму, колку се плаќа годишно (братучетка ми е заинтересирана за Филозовскиот факултет на ФОН). На интернет страната не можевме да најдеме податоци колку се плаќа.
    Само да те предупредам и јас вежбам стомачни.....ама усте немам плочки.
    V
    Ова сериозно со жената судија или се заебаваше? :)
    И на Димчеј му кажав... јас сум А-, ама периодов сум на лекарства.... Незнам дал смеам да давам, а мислам Не. Дали може некако да разбереме дал смеам? Иначе, одма би!
    Хммм јас мислам дека глумеше дека не му е ќерка демек ништо не му значела.Сепак ко ја уби онај специјалецон многу го погоди.Мислам дека и е биолошки татко. Ама имат уште многу епизоди,изненадувања со ЛОСТ никогаш доста.
    ;)
    Па да видам со другарите од Пинтија, ама мислам за тебе ќе средиме за 400 ден:) Да беше за Интер може и поевтино ќе беше.:vozbud:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom