¯ ¯\_(ツ)_/¯ 10 јануари 2009 daj mi Н (ти дава Н) дај ми И (ти дава И) дај ми К (ти дава Ѓ) дај ми О (ти дава Е) дај ми Л (ти дава Р) .... што и да бараш, нигер си. и ништо не ти даваат.
daj mi Н (ти дава Н) дај ми И (ти дава И) дај ми К (ти дава Ѓ) дај ми О (ти дава Е) дај ми Л (ти дава Р) .... што и да бараш, нигер си. и ништо не ти даваат.
Emma 9 јануари 2009 "РЕЧИ ЧАО МАРКО. РЕЧИ!" Арно, хагзи, чао, поз, итн. ААААААХ ГЕЈ НЕ ДИРАЈ МИ ПЕСМУ!!!! +Ред Бул Марче. E sea cao. :smir:
"РЕЧИ ЧАО МАРКО. РЕЧИ!" Арно, хагзи, чао, поз, итн. ААААААХ ГЕЈ НЕ ДИРАЈ МИ ПЕСМУ!!!! +Ред Бул Марче. E sea cao. :smir:
Emma 9 јануари 2009 Лол. .........Ахм, ахм, ахм!!, некој на кафенце, некој у коктел бар, АХМ..!!!!!! Се отепав кашлање пер, не знам шо ѓавол ми е. (А) Леп провод Марче.:icon_cool
Лол. .........Ахм, ахм, ахм!!, некој на кафенце, некој у коктел бар, АХМ..!!!!!! Се отепав кашлање пер, не знам шо ѓавол ми е. (А) Леп провод Марче.:icon_cool
tomislayer 9 јануари 2009 Дјуд ај џаст вачд д риал муви дет ноут енд нау ај ем гоинг то финиш д аниме! Ај хев ту вач ласт 4 епизодс (ај џаст гот дем) то комплит лонг тајм агоу стартед аниме, дет ноут Енд плас ај ем ин д соушл груп инсомниакс, дет минс ај донт слип бифор 6 Бисајдс... вен дид ју си ЕЛ аслип?
Дјуд ај џаст вачд д риал муви дет ноут енд нау ај ем гоинг то финиш д аниме! Ај хев ту вач ласт 4 епизодс (ај џаст гот дем) то комплит лонг тајм агоу стартед аниме, дет ноут Енд плас ај ем ин д соушл груп инсомниакс, дет минс ај донт слип бифор 6 Бисајдс... вен дид ју си ЕЛ аслип?
Toneh 8 јануари 2009 I thank thee, Црни. Не верувам дека имаш одмор ти сега, ама јебига... Здравје. =D