ice_cube
Поени од реакции
309

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ти реков дека можеш да даваш зелена/црвена репутација само ако имаш над 30 поени, а бидејќи ти немаш толку неможеш да даваш ниту +1, ниту +2, ниту +10, ниту -1, -2 и -10.
    Сега да кажеме дека имаш 4 поени. Ти требат уште 26 за да можеш да даваш на другите. Сега јасно е ? :)
    Ти дале 4 луѓе кои немале доволно поени за да даваат зелена/црвена репутација :)
    Некој може да ти даде +3 поени, некој +4 поени, некој +7 поени. :)
    А некој може -3, -4, -7, така да пресметај си сам ако можеш :)
    Немат си врска мислењата.
    Треба да ти дават повеќе луѓе за да стигнеш до 30, не само еден :)
    Имај трпение :pos:
    Ако имаш над 30 поени, ти можеш да даваш на другите зелена или црвена репутација. (притоа имаш една зелена коцка)
    Кога ќе собереш 100 поени, имаш 2 коцки.
    200 поени - 3 коцки
    300 поени - 4 коцки

итн
    итн.. :)
    Абе не е работата за да ми кажеш :) Него ова не е како правилен IQ Test... ова е веќе прашања на општо познавање... правилен IQ Test би требало да изгледа нешто како логички слики и да треба да кажеш што означува сликата... или пак каде припаѓа.. така нешто :)
    да тренирам, стигнат сум накај зелен негде, ама одмарам зимава сеа. Иначе во охрид тренирам, ти каде?
    Гледам имаш пишено во мистерии, па филмот е така научно-фантастичен со мистерии па си помислиф никот од филмот ти е :) Иначе правилен превод е ледена коцка, така нешо, ама кај нас е попознат како коцка :) фала за коментарот
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom