Goddess of Chaos
Поени од реакции
229

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Порцеланот е фино,благородно стање(срање,wtfr),со една голема мана...воопшто не е еластично.
    And thats all.
    What else is there to say about Porcelain?
    Just white and boring stuff.
    Talk about parfumes instead:)
    Дааааааа бе,иаме таков:):):).
    Eastfood(или EasyFood беше).
    Лееее,многу го сакав тоа...цели два дена:pipi:.
    А од кај знаеш дека иам бе?
    п.с мене ми беше најфилм со краставицата:pos2:
    Ма наместо сирена да не станеш полноглавец:)Кој се степал вечерва таму?
    хихихи
    Јас по квалитетот сум,не по квантитетот:)Што има во Велеса града,да не ја урнаа автобуската:icon_lol:Уствари вас таму ќе ве преселуваат во Вардар?
    N
    Не,тигровото око(кафеното) ми е од Охрид,црвеното од некаде од странство,ми го донесе татко ми.А останатите да,од кај Деко,некако најсигурен ми е,а плус и добиваш малечко сертификатче дека е оригинално.Во моментов уживаат во солена вода:):):).
    А аглестите,да,не се толку *тврдоглави*:)
    N
    Јас имам совршено округлесто тигрово око,тие имаат поголема енергија од аглестите кои пак се попозитивни за носење.
    Инаку,имам тригрово око(кафено),тигрово око (црвено)аквамарин,аметист и горско кристалче (ново во колекцијата од пред некое време).Планирам да ја зголемам колекцијата,ама не знам со што наредно...
    Најмногу носени ми се тигровото око(кафеното) и аквамаринот.
    R
    Пазам мур јас на забите,послушно девојчуле сум,два пати у дан ги мијам ! :)
    Се мислам дали да ти пратам. Се некои алтернативи ми наоѓаш. Ама ајде,дека не можам да ти одолеам,па после,ти носи си на совест тоа што на колена клекнувам за едно кофишмрк.
    Ај чекај пп :)
    N
    OOooooooooooooooooooo да!!!Дефинитивно,го заборавив!Не заради хороскопскиот знак,туку воопшто.Универзално камче!Истрајност,постојаност,борбеност итн итн...има еден куп позитивни карактеристики,подобро е од тигровото,ги има сличните дејства,а речиси и да нема негативни.Прилагодливо и одговара речиси на секого.Камче на мудроста:).
    Има доста и мистериозни физички карактеристики,ама не не интересира тој домен.
    Инаку,тигротвото око имало различно дејство во зависност од формата и аглите...
    N
    Мене не ми делуваше многу позитивно во ситуации кога бев под стрес и напната.Дополнително ме вознемируваше и ме правеше нервозна( и злобна...),па така што го носам само кога е мирно,уште повеќе ме смирува и ми дава некоја самодоверба и без проблем ми течат мислите,ама го комбинирам со горски кристал.
    Ти вака како добар примерок на рипче најубаво ќе ти биде да си земеш еден аквамарин.Чуда прави,го обожавам.Се е фино,глатко.Неверојатно добро влијае на расположение и концентрација од било кој тип (комуникација,учење,испит,во било која форма),еден од најпозитивните камчиња,кристали сеедно.Топло ти го препорачувам.Ако си во лош период супер дејствува,конструктивно те тера да размислуваш итн итн...

Некој кој што не верува во моќта на камчињава,ако го прочита ова ќе ни се изнасмее...:)))))
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom