ROBERTO MANCINI
Поени од реакции
71

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• А
    pavle prvi duman treti milan cetvrdi inter sedumnaesti kako sto kaza milanez toa se tvoite postovi.
    А
    Уозбили се малце бе павле први филип втори
    G
    Ке те биде тебе за политичар. Браво.
    Во секој случај јас ке бидам тука и ке те потсетувам за каква посрана екипа навиваш затоа што ти беше доволно "љубезен" па да ни досаѓаш за нерешени утакмици и да ни честиташ бодиште. :)
    Иначе прстот е ставен на главата, еве веќе 15 години, ама никако да видам светлина.
    Поздрав побратиме!
    G
    Биваше ли бе од ноа грчкине педери да го примите сосе јајца?
    Вој Мурињо премногу си го лади изглеа. :)
    да го ебам, пробај во фотошоп... не сум некој експерт, ама претпоставувам дека потписот ти е во *.GIF формат кој би можел да се доведе во ред во програм како фотошоп. Може да прелисташ теми на фотографија, ваљда ќе најдеш упатство.
    Думан пријателе... не би да сфатиш дека кампањата од другите влијае на мене... ама потписот ти е стварно преголем. Смали го на 76 пиксели висина (шо е можно) и носи си го со ќеиф до крај на живот :)

Поздрав
    Тогаш смениго потписот и стај нешто слично како мојот, за да ги боли уште повеќе.
    Знам, и мене ми праќаа негативна репутација и ми се закануваа со бан кога пишував во Политика нешто против Вмро (иако бев реален и никад јавно не се изјаснив за мојата политичка определба) и добивав негативни бодови во Музика кога пишував за Guns N Roses дека многу ги поштуам и слично.А зошто добивав и од кого добивав негативни поени? Знаеш ти нногу добро кои се тие.Тие се дечките кои мислат дека се претпоставени на некому и животна сатисфакција им е да ги брукаат постовите на почетниците, а незнам по кој критериум станале модератори и слично, освен ако не се другарчиња меѓу себе.Првиот пат кога влезе во расправија со Димитар јас јавно те поддржав и напишав убав пост и убаво опфатив се, но некој го избриша мојот пост.Незнам зошто, можеби затоа што ја зборував вистината.Како и да е ти продолжи да пишувавш во Фан Клуб Интер и сменисиго потписот, придружи ни се мене и на Адриано за да ги боли уште повеќе.Затоа не влегувај во дискусија со нив, секако колку и да си во право џабе ти е, оставиги нека си ја вршат ''работата''.Поззз
    Абе думан што е работата? Ја пишав во Фан Клуб ама ми го избришаа постот? Зашто да те банираат?
    Јас немам право да барам некој да биде остранет, ако честитал бод на интер, ти сам процени дали е провокација да му честиташ некому бод.
    A зошто мислиш дека модераторите банираат од фан темите?
    Бан = Администраторска работа

инаку, ако на фановите им пречиш имаат право да побараат да бидеш отстранет од темата, како што и ти имаш право да побараш некој биланез/јубентин да биде отстранет од Фан-клуб: Интер
    А
    Думан брат не се замарај со темата италијанско првенство!
    Џабе им објаснуваш на деца од 5 одделение што не ја знаат македонската историја а камоли историјата на фудбалот во италија!
    За јубе навиваат оти на маало слушнале дека имаат највеќе титули а не оти знаат на кој полуостров се наоѓа италија!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom