Goddess of Chaos
Поени од реакции
229

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Буахаха... :pos:

Да, дефинитвно денес не ти е денот. Ама ова си го запишала и не можеш да го избришеш. Да си дел од рајата, метафорично значи да си проста. Се сметаш себе си за таква?
    Ги ранишуваш моите сфаќања за тебе... ама се надевам само привремено. you have a nice day too. Колку е тоа возможно со дождулецов и лошиот window view кој го поседувам. :S
    :pos: Не си ме сфатила. Мене баш ми се свиѓа направеното. Има шарм. Ама на рајата, ако не е вртелешка и нема чиста намена и разбирлива смисла, не и се допаѓа.
    Рајата нека крши глава заедно со своите ќумбиња и ќумци. Ти раја си?
    С
    Ммм ... ама па, тоа се егоцентрични, тврдоглави суштества, јас не сум таква. :pipi:
    Тооо roar!!!

Па ти фати да објаснуваш на раја за уметност? Нека кршат глава заедно со ќумбињата и ќумците... :)
    С
    Марче бе ... Лавица сум во подзнак.
    Како можам јас да бидам Лав?
    Како???

Гррр ... размислувам за самоубиство или за славење? :pos:
    R
    Добро бе...да ти се невиди во креативното и неисцрпното изворче инспирација од кое пиеш. Задоволна а,задоволна,си се распишала на профилон место за мене не си оставила.
    Добра атмосфера Марике,вратата крцнува кога ке ја затворам,те гледам тебе покриена со ќебе до половина,јас седнувам до тебе и пуштаме на мтв Иселенички Џубокс со надеж дека некој ќе не поздрави од туѓината.
    Бидејќи се разбудив со главоболка,не можам да размислувам баш што како натаму со сценариото. На крај краеви најдобро е спонтано а :)
    Биди добра,гледам /читам дека ситуацијата се подобрува колку толку,моите молитви се услишени :pos:
    Aj. Koга ќе се зажелиш за тврдиот кауч чудната миризба во влезот,моите чудни комшии,пријатната атмосфера кај мене (:))и античките кваки,кажи. Оти јас не знам да погодам тајминг,знаеш :)А и срам ми е веќе да ти викам ќе речеш оваа се вљубила во мене :pos:
    :)
    P
    Расчеречено и бесно...во тивка смисла. :)
    С

Скоцкани делови судбина, магија, воздух и шаренило.
    Мирис на вода!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom