Tonchie
Поени од реакции
8.492

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Обавезно да ми кажеш и да ме обавестиш!!:)
    А бе јас и од порано ги знаев нив,ама овој Скај се пролепшал некако бе!:icon_lol: Скрос се одлепени и двајцата.:)
    Треба да му кажеме дека треба да се сака себеси и да ги сака и другите исто како што се сака себеси...и нека вежба...три пати ООООООООООООМММММММММММММММММММММ:uvo:
    ¯
    Бате ништо не ми можат :), т.е. ништо не ми можете :P :P :P :)
    Зошо си ме бануел од рап темата бе, ја обожавам таа тема ... многу сте лоши вие модераторите, пу јазк :-)
    хаха, не ти го враќам бе, ќе те уценувам сега, мора нешто за возврат да даваш, јас не ти побарав да го оставиш кај мене па, сега од кај Билјана да си го бараш, таа цела збрка ја направи:icon_lol: И плус се палам на дресот, го замислувам Марк Гасол во него, па го расфрлам од кревет на кревет, можиш да замислиш што му се случува на твојот кутар дрес..Уште го сакаш назад или се премисли?:icon_lol:
    Ај ќе се смилувам за еден стриптиз од твоја страна во кожен, црн долен веш..:vozbud: Толку, готово, се изнатрескав, ме држи виното од сношти, прости ми..:)
    И да скратиме, викендов со Сандра од Бт ќе шетаме, па ќе те барам ако си слободен да се дружиме.

Со љубов,
    Маца
    Apsolutno sum ZA.Cim piesh pivo ne e problem ke napraime po nekoe.Koga ke idesh navamu izvesti me obavezno.Pa da gi vidish i dobrite strani na PP i prilepchani :D
    Hah...Ako Kajgana ti e zivotot,onda te nervira shto ti se mesham :)))A kako moderator gi imash pravata da ne ti se mesham,dokolku ova ti e realen zivot :D A za PivoLend razbrav da....mudata vi se sobrale od stud.Kaj se pie pivo na minus 20 (da bev ke ti kazev dali bilo ili ne bilo podobro) :))Sega razbrav i ova vinarijadava(ne znam tocniot naziv).Sigurno i toa ke bide podobro odkolku vo Kavadarci i Negotino :D
    Pozdrav do tebe.Ne me interesirat od nikogo lichnite,privatnite i biznis stvarite shto si gi pravi nekoj vo zivotot.Jas gledam ovde shto e i kako e i se shto pravam(postiram) e dobronamerno,a ne da mu se pravam na nekoj pameten - ej demek shto praish ti novi topici otvarash ova ona....Samo dadov nasoka na rabotata ;)
    Во периодот пред целосно да падне форумот имав проблем со покажувањето на мислењата. По грешка два пати ми се постирало во темата http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=28015&page=3 во подфорумот Филм и ТВ. Не знам кој е модератор таму, треба да се избрише едното мислење.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom