Goddess of Chaos
Поени од реакции
229

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Глеј сеа:

Да не речеш после дека не чувам ствари.
    А и си ролав на него *трепка*.:pipi::pipi:
    :pos2::pos2:
    P
    Мудроста вкусена во раните години е најубавото искуство.
    Со право земаш право да ја уживаш. Јас ти посакувам цел живот полн со моменти кои ветуваат.
    P
    Па бе... те мислам цела недела,така да си знаеш,све нешто ми се вртиш у глава.
    Најбитното супер... па и другото да биде,да не ти прави некој или нешто проблеми,муцето ќе му го средам.
    Главата секогаш горе.Ти давам раче.
    R
    Ааа сакаш да кажеш дека имам homie profile? Абе дај :)
    Смотано,шо прајш? Знам досадна сум ама и мене ми е досадно па сфати ме :pos:
    Мораш да ме сфатиш се лечам од хиперактивност неделава.
    Шо ти се дешаа ма? Знам ,ја не пишав извештај,шејм он ми. Ама оди прдни на раат ти изминатава недела,верувам,и кај тебе беше исто.
    Срцка прцка,кога си сама ,и тажно е се,на мене тии,сети се, јас ти нудам љубов и свееет. (и цвеет)
    Така одеше една песна.
    :)
    P
    Конечно... се утепав пишувајќи прајвт. Како си,помина све у најдобар ред?
    R
    Добро е добро...не се жалам :)
    Помина недела откако мававме гослуци,ама за таа недела што се не се случи ее:)
    Ај,кога можеш намини,неделава не те чепкам оти...весело е на школо,те приметувам и ме приметуваш по фаците секако :pos:
    Ај таму петок сабота на тенане а?а?:)
    ....ако не можеш и тогаш веќе крајно крајно ама најкрајно,значи доаѓа како алтернатива која нејќам да ја чепкам:)да си спремам јас записник по пп:)Иако велам,во живо кога се кажуваат работи е многу по...живо:pos:
    С
    Добар ден мало чудникаво виоресто девојченце ...
    Кога, кажувај, брзо брзо ...
    :pipi:
    Оти ме прашуеш бе пеер дали посетуам факултет?*се чеша*
    Посетуам,зошто да не би посетуел.:)
    Ја сум те прашал ли дали одиш нашколо ма?
    Одиш ли нашколо ма??:nerv:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom