Злате ако можеш отвори ја темата за Исчезнати лица, бидејќи од една страна разбирам милијарда оф топици невкусни за читање, но од друга страна таа е генерална тема за сите исчезнати лица (првично отворена за случајот со Пино), а сега има случаи и за нови исчезнати лица (конкретно некое момче од Струмица), па меѓу другото служи и да се рашири гласот при вакви ситуации. Фала ти однапред.
Еи ај пеовери што е работа ако сакаш.
Ја сабајле и аше около 2206 мислења, а ск од едн пут 2712, од куде ми 500 мислења плус, што е работа, мора да е грешка.
Како се клава нова книга на гудридс? Цело време ми тера инает треба да сум бил librarian. Некое ново правило е воа? Порано без проблем ставав книги на нашава свежа крв од писатели, сеа не можам. А иам неколку книги прочитани ама не може да ги набројам у предизвиков... Страшна работа :/
Џ
Џонтра Волта
Гадно злобно напатено копиленце беше Бен.
Мене највеќе ми се засвиѓа поентата и пораката што сака да ни ја пренесе а тоа е дека и лицата со аутизам имаат чувства, емоции и не се растенија ко што изгледаат и како што голем дел од јавноста гледа на нив. Тоа највеќе ме допре и затоа ги занемарувам супермоќите и кој што може да напраи. Не е битно тоа.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.