Zlatikevichius
Поени од реакции
47.289

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• У вези постот на ДК за legal/illegal ме потсети на вицот со лезбејките.

My lesbian friend and her girlfriend gave me a watch for my birthday

Which is great and all, but that's not what I meant when I said "I wanna watch"...
    Славица. I see what you did there...
    • Хаха
    Reactions: Zlatikevichius
    Zlatikevichius
    Zlatikevichius
    Озбилно така ги викаат. Јас и нејзе ја зафркавам.
    • Хаха
    Reactions: Saladin
    Saladin
    Saladin
    Тој муабет со апчињата веќе е во оптек едно добри 7 години. А некни ја раситнив 40ката.
    Zlatikevichius
    Zlatikevichius
    Welcome to the club! Искрено, мене ме чекаше да наполнам 40 изгледа, пред тоа за апчиња не сум праел такви муабети. :pos:
    Ги дојат со бадемово/сојино/кокосово млеко. Вала сеа имаш избор од кај да музеш зарзават. :D
    Друже не е изборен молк, сабајлево си пичат рекламите по радија и телевизии...отварај темите
    Злате ако можеш отвори ја темата за Исчезнати лица, бидејќи од една страна разбирам милијарда оф топици невкусни за читање, но од друга страна таа е генерална тема за сите исчезнати лица (првично отворена за случајот со Пино), а сега има случаи и за нови исчезнати лица (конкретно некое момче од Струмица), па меѓу другото служи и да се рашири гласот при вакви ситуации. Фала ти однапред.
    Еи ај пеовери што е работа ако сакаш.
    Ја сабајле и аше около 2206 мислења, а ск од едн пут 2712, од куде ми 500 мислења плус, што е работа, мора да е грешка.
    парва
    парва
    Немора.
    И на Shawn Spencer му е надовржување од претходан пост на бугарина,па не му га избриша.Нема везе.
    Zlatikevichius
    Zlatikevichius
    Не го избришав зашто го избришав претходниот пост кој кршеше форумско правило. Така сега мислењето на Шон е самостојно, не се надоврзува на ништо претходно.
    парва
    парва
    Рокаш на Бубамару : D
    Абе нели скапи беа Или-или? :D
    • Хаха
    Saladin
    Saladin
    Дај бе не ме нервирај, ради пакло цигари ќе си одел. Па уште му објаснуваш на полуписмен трол.
    Zlatikevichius
    Zlatikevichius
    Ама ко што сам кажа - полуписмените тролови владеат, па така нема веќе со кого нормално да се дискутира.
    Saladin
    Saladin
    Такви индоктринирани никад не ми биле интересни за дискусија. Чим осеќам на каде дува ветрот ги ставам на игнор.
    Hang on there lad. И да ѝ кажеш „па-па“ на 31ви у 11 и 59. И да ѝ р`кнеш у фаца. Пошо е говно од година. Јас ѝ р`кнав на 2020 така.
    Како се клава нова книга на гудридс? Цело време ми тера инает треба да сум бил librarian. Некое ново правило е воа? Порано без проблем ставав книги на нашава свежа крв од писатели, сеа не можам. А иам неколку книги прочитани ама не може да ги набројам у предизвиков... Страшна работа :/
    Zlatikevichius
    Zlatikevichius
    Порано можеше да додаваш нови книги, а не можеше да ги уредуваш постоечките. Сега веќе не може ни да додаваш. Мора да си librarian. Ама погоди кој е librarian? :P Пиши ми наслови кои ти требаат, ќе ги додадам јас.
    Џ
    Гадно злобно напатено копиленце беше Бен.
    Мене највеќе ми се засвиѓа поентата и пораката што сака да ни ја пренесе а тоа е дека и лицата со аутизам имаат чувства, емоции и не се растенија ко што изгледаат и како што голем дел од јавноста гледа на нив. Тоа највеќе ме допре и затоа ги занемарувам супермоќите и кој што може да напраи. Не е битно тоа.

Скандинавци јеби га. :D
    • Љубов
    Zlatikevichius
    Zlatikevichius
    Децата сите си одглумија совршено, родителите - далеку под нивото. Може и намерно така правел режисерот, да покаже дека се помалку важни, ама и тоа ми сметаше.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom