Tonchie kako e ?Kako proagas na krstarenjeto ?Inaku adresata sto mi ja dade za apliciranje mi pisaa deka majomi e predstavnik za mk i kaj niv da se obratam ;-) taka da ke si cekam intervju ....Sakav da te prasam posle apliciranje u agencija za kolku vreme te viknaa na intervju ?pozz da smislam uste nekoe dopolnitelno prasanje pa ke ti pisam ;-)
Поздрав од Бахамас... на кој брод си? Ја сум на Carrnival Sensation и се среќаваме со еден брод на Дизни секоја недела ама незнам дали си ти на тој или на друг? И како ти се свиѓа бродскиот живот, кај нас е полно со индијци и филипинци иначе добро е за работа , опуштено само немаш време за спиење... ми фали сон и ми фали добра храна и кафе, друго е се ОК ))
M
Moon Child
Ти имам кажано дека ти завидувам? Aко ти немам, еве сега ти кажувам
Тонка, прво земи си реглан со себе да не имаш револуција во стомакот оти ти е прв пат да не те мислам
После земи си книги и разни ствари зошто ќе цркнеш од досада по пат!
T
Torchyrus
Темата е готова ама е во ноќен живот па ако можеш и ако мислеш дека не треба таму да биде премести ја во музика .
сакам ur профил,
јас сум Нора Натан, 23 години девојка
молам контактирајте ме
тука во мојот приватен
внесувачот на Е де, така што можам да го испратам мојот слики да ви
(norababy33@yahoo.com)
јас ќе се чека
Ве молиме не одговарајте на овој сајт
бидејќи не сум уште надградена јас не ќе се види вашата e-mail
само пратете ми порака до My Yahoo е-мејл: norababy33@yahoo.com
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.