Мармеладова 1 октомври 2008 :nesvest:Aман многу долга листата бе, па и јас во тие шо ти лазат по живци :se_ molam Please Don't hurt me, I know I did wrong.
:nesvest:Aман многу долга листата бе, па и јас во тие шо ти лазат по живци :se_ molam Please Don't hurt me, I know I did wrong.
Black Rose 30 септември 2008 Их мочла, знаев дека си перверзна ама golden shower брее *Замислува како викаш "нели газе?"
Black Rose 30 септември 2008 Види ја бе, само на секс да се мислело, ја мислев да те земам за да мочкаме Ама кога веќе изрази желба:zlo: Мирен е Цики, нема да се буни, нели газе? Само не знаев дека е посесивен
Види ја бе, само на секс да се мислело, ја мислев да те земам за да мочкаме Ама кога веќе изрази желба:zlo: Мирен е Цики, нема да се буни, нели газе? Само не знаев дека е посесивен
Black Rose 30 септември 2008 Не само што бев, уште сум ма :baeh: Сакаш да те носам и тебе? Да си најдеш некој шо ќе сака САМО на гробишта и на ниедно друго место *стис
Не само што бев, уште сум ма :baeh: Сакаш да те носам и тебе? Да си најдеш некој шо ќе сака САМО на гробишта и на ниедно друго место *стис
doti4nata 30 септември 2008 Ќе глеам да не заебам, али не ради тебе, да не губи Даре од лепота! Куалкера! Чируса!
Fabullous_178 30 септември 2008 Општо бе онака,ОК... У фина смисла...мора ли се да анализираш абе? I fuckin hate you for that