bobipp
Поени од реакции
7.525

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ти велам, гледан ми беше уште поодамна, само мило ми стана што гледам дека уште на некој друг му се допаднал и го препорачал на форумот, бидејќи мене лично навистина ми се допадна, но на некои луѓе и не им беше по вкус. Но секој си има свој сопствен вкус за филмови нормално.

За препорака ако сакаш SF ти ги препорачувам Sunshine и The Moon, доколку не си ги гледал до сега.

А друг филм што би ти препорачал никако да не го испуштиш е Fracture (со Ентони Хопкинс)

Ако си за добра комедија Waiting е забеган :)) Се смеев многу :)

А онака филм за релаксација 17 Again. Убаво филмче.

А да. High Fidelity и U Turn исто.

Те пренатрупав можеби со премногу филмови, но овие неколку навистина ми оставиле впечаток па се надевам дека ке ти се допаднат доколку не ти се гледани. Гледам дека и ти си љубител на филмови како мене, а можеби имаме и сличен вкус бидејки и јас сум љубител на SF па ако имаш и ти некој предлог за филм што мислиш дека не би ми бил гледан кажи :)

Поздрав.
    epten mi se dopadna.

si cul za Nick Cave? Od nego (i uste eden) e saundtrkot :))

go gledav edno 2-3 pati, sto mnogu retko mi se slucuva za film.
    inaku filmot isto taka e praven po roman sto dobil pulicerova nagrada... mada toa ne mi e ni tolku bitno filmot me ostavi bez zborovi.

nemam zborovi navistina.
    Dobro izvini sepak bese posle mojot post...so ^^ nagore pa pomisliv da ne ti smetam nesto? a ko so vidov 203 strani nanazad nema spekulacii. Na sto mislese?
    Што ти е бре не мислев на тебе, него не можам да цитирам крш се компјутериве у школо -.- .
    Абе другарчето твое од фан клуб глеам замоли за слики, па еве да дадам. Иначе пиши 2-ка, Дрогбастик дава гол 100%. :tv:
    Имам акаунт ама прати ми го торентот пошто не знам шо да барам. Како се вика документарецот?

И адни ме на Скајп, ако користиш :)

cobepariz :)
    Здраво,

Го прочитав твојот пост во врска со хостинг и можам да ти го понудам следново:

1. Windows host (150 mb простор, 7000 mb трансфер на податоци, се останато неограничено) плус /.com/.org/.net/.mk/.com.mk домен за 2000,00 денари.

2. Linux host (150 mb простор, 10000 mb трансфер на податоци, се останато неограничено) плус /.com/.org/.net/.mk/.com.mk домен за 1800,00 денари.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom