_The Great_
Поени од реакции
3.318

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• За Machete да те 'рчнам. :D
    Рецензијава ми делуваше како да е од аспект на анализирање на некоја тешка драма. :D

Филмот е еден вид пародија, токму и целта му е да изобилува со лоша глума, безвезен дијалог, нелогичности и апсурдни ситуации, а за ваквиот лик на Machete, не ми ни текнува на некој што би одговарал подобро од Danny Trejo. :D

И уште нешто, зарем има некој што не може да ја легне таа калаштура Lindsay Lohan. :pos:
    Добро бе брат шо е одма попалување за еден коментар па и негативни репутации? Тоа го напишав со мисла дека сега конечно ќе гледаме добар фудбал, можда и Пандев ќе влези (еве го сега :) ) А не верувам дека и вие многу го сакате Бенитез.
    Да да, тотално заглавување, со мали прекини :)

Како и да е идам да гледам некој филм, ако сакаш да гледаш добар филм што ќе те мрдне од место, гледај го оној од мојот аватар.

Barton Fink!
    Ultra pro сум на таа игра, ама ја баталив :)

Tи три месеца, јас 6 години скоро ја играв :pos:
    Хехех знаев дека ќе ти се свиѓа, како одглуми Дип, свака му част. Ептен го бива, може комотно и clown да биде, башка невидена хемија има меѓу него и девојката во филмот :)

Иначе од Охрид беше или се лажам?
    U
    За фала, знаеш шо се даа.
    Еден поголем. :icon_lol:
    Патем деноиве праам седумнаеска (A) *shy*
    E!
    И стаај се на мсн.
    Не оргишај со конверзацииве.
    На таа тематика само Шиндерловата листа го стаам пред овој филм :)

Rise of Evil ми го збореа, ќе го симнам деновиве, штом викаш дека е добар верувам, идам да изгледам некое филмче бтњ, поздрав!
    Фала друже, јас не го сакам Броди ама во филмов солидни изглуми, многу моќна и трогателна сцена, а и филм. Сцената кога ќе го фрлат старецот од балкон ме прогонува целиот мој живот! да4гсдгадасдљфсфе5662!

Единствената работа заради која се каам некогаш што го погледнав, премногу се соживеав..
    Ако не ти се допадне, бришам јузер! :)

Најдбората улога на Дип без конкуренција!!!!!!!!!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom