Human
Поени од реакции
5.357

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• The new big thing on the web is all these sites with names like "I Hate France," with supposed datelines of French military history, supposedly proving how the French are total cowards.
    Well, I'm going to tell you guys something you probably don't want to hear: these sites are total bullshit, the notion that the French are cowards is total bullshit, and anybody who knows anything about European military history knows damn well that over the past thousand years, the French have the most glorious military history in Europe, maybe the world.

Мираж...па не знам дали е видлив ама испратил многу пилоти кои летале на продуктите на МиГ и Сухој...на оној свет...посебно Израел но и Еквадор против Перу 1995...Мираж Ф-1 и Јагуар вс. МиГ-29,23,21 и Су-22,25...

http://www.youtube.com/watch?v=eFTLKWw542g
    Не е само тоа имаат и други победи, во стогодишната војна,триесетгодишната војна дотогаш најголема во историјата,прва светска секако која се водела на нивна територија најмногу и најмногу претрпеле штета...
    имаат и тешки порази но сепак се едни од најборбените земји...ја имале една од најголемите империи после британската и руската по површина,но за разлика од руската биле присутни на сите континенти...

Е сега Италија е друга приказна хахаха само што турците загубиле и од Италија...ццц...:)
    хехех грешиш за Франција,иако е популарна предрасуда дека се губитници тоа баш и не одговара на вистината,на пример франција го запрела ширењето на исламот во Европа уште во 8-ми век...ако не го запреле сега ќе бевме сечени ххахха откако арапите го зазеле иберискиот полуостров...
    Битката кај Поатје е една од најзначајните во европската историја...30.000 французи против 80.000 арапи...во тоа време е роден и митот за Ролан кој со неколку стотици луѓе го бранел преминот Ронсивал во пиринеите до последен човек...секако и тој загинал...
    Арапите таму конечно се сопрени после освојувањата на цела северна африка и пиринејскиот полуостров...
    Хахахах ти текнуе за вистината , живеј ја вистината.
    Плачковците нема никогаш да ја дознаат , то ти е дијалектика.
    И што би добил од модераторот ?
    Ако нешто не ми одговара јас си одам од форумов а не да плачам .
    Таман работа ако треба да се жалам на некого .
    абе ја у 1 одд. не сум се жалел а не сега.
    правило No 1 не се жали на никого
    префрлен е .. истиот го имаш на Промоција темата :)
    за таму и е .. а не за прашања за Ислам ...
    S
    Јасно е кои се најзафатени,од која религија но именувај-Арапите-најлобоси,па и имаат арапска Лига ко бош се поверници од останатите:)

Пишав со цел да ти кажам дека тоа што го пишеш кај одредени членови од исламска вероисповест го перцепираат како навредливо.
    S
    Хуман,мислам дека и ти знаеш дека не секој амер е Глуп,не секој кој запалил ганџа е наркоман и дека не секој кој е муслиман е терорист,мислам нје генерализирај и не ги изедначувај СИТЕ муслимани-индиректно навредуваш,а ако ги видиме т.н нашите муслимани-ќе видиме дека не се како арапите и не се по џихадистички срања и лоботомија бидејќи векови имало Соживот.

Значи муслиманковци бла бла и сл не користи!!

Користи Терористичка група,фундаменталисти,палестинци,Јорданци-не генерализирај.....а за пропагандата абе сегде ја има...еј:)

ТИ СИ МАКЕДОНИЈААА!!
    Д
    Во врска со столбовите во Огњанци.
    И јас бев скептичен како многу овде , но кога видов навистина се зачудив. Не знам кој фактор е , страшно ме занима. Ајде подетално да ти објаснам значи си наоѓа во некоја вид дупка не се сеќавам баш во длабнатина е така , има 4 столба зацементирани (столбовите се железни , не знам зошто ги викам столбови можеби дека така ги викаат , а има врска и тоа дека се железни сум заборавил да потенцирам дека се железни) мислам дека не се мрдаат цело време , не се мрдаат со ритам . А за тоа дека кога имало поплава во квадратот што го прават столбовите немало вода , нешто не ми штима... Имам некој другари ако можат да снимат , ако се сеуште столбовите таму обавезно материјал ! Дотогаш...само ќе се запрашуваш...
    J
    Удрен а ?

Ок Само Напред,...
    J
    abe kaj e vicot za grcite so tro[nata kuka so si mu dal zeleno na tipot ???
    J
    сеа Ме Оставаш да бирам Помеѓу Мама и Тато Така ???

Ниту едно другото ниту Другото Не Ги Оправдувам А Вакви Глупости Колку Се Нашле За се имаат они решенија одма тука на Тоа Научниците ајде изјавите вака и вака
    J
    Брат не биди Паун жити се
    Се Наоѓа Објаснување Се Собрале Неколку Смрдлиња и Зборат Глупости Колку да се прекрије Вистината и Нормално сите Еј да да вистина е и Затворена Дебата ...
    Искрено Мислев дека не си дел од тие Човечиња
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom