ZeLEnasite
Поени од реакции
43

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • нен. не сум мерак ич за вреќа и мавање, ама воопшто, боксови такви работи никад не ме привлекувале...често има во теретаните и глеам маваат ли маваат...е незнам што толку мерак...
    za domasnava teretana brat ke pocaks, u faza na podgotovka sum, mozam samo slika da ti dadam kako ke izgleda klupata koja cekam majstorot da ja napravi, drugoto e poznato, sipki, plocki, bucici jaza za skokanje dusek za stomacni toa e se :)
    500 eva za sto potocno i za sto mito ? zar e mozno toa ami mozi da go prijavi i da go izbrkaat od rabota :S
    ti pisav vo temata pa ne mi odgovori ..... za sekoj slucaj ke te prasam i tuka ... sakam da znam za :

    Колку пари платил другар ти за колата во бг за сеат ибиза без вкупно со се регистрација и акцизи и се (мито) ???? За што земаат мито ???
    фала , помогна како не..таман додека да се уходам ова беше информативно..
    позз
    јас тренирам во кисела вода. а иначе за во лазо ангеловски колку што знам има голем интерест ,а тренензите се 3 пати неделно по саат и пол (незнам кој термин) и 1000 денари е месецно..ако сакаш нешто да прашам или штобило друго те интересира пиши ми...позз
    Ау да, супер. И од лекарката сум презадоволна, не ме мота лево десно, имам другарка од клас ги стави пред мене протезите а забиве како да не и се ни мрднале. И мене исто како тебе ме болеа заботе првите недела дена откако ги ставив, па после првите 4-5 контроли а сега не ни осеќам, се навикнав. Уште доле двојката да не штрчи, да се исправи и таа и готово, ќе ги извадам. Горниве заби ми се уште пред 5 месеца наредени :)
    Не, 14 месеци ги носам, веројатно есенва ќе ми ги извадат, уште еден заб остана, доле двојка да се исправи и толку. Се привикнав веќе, не ги ни осеќам :).

    таа четката што ја спомна е интрадентална, да не беше таа милион кариеси ќе имав :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom