Nikolic
Поени од реакции
68

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Да да кај баба га гледааме. Него ај не ми се праа веке маабет за тава, мака мее а и ного се изнервирах за некои работи. Сепак у цела таа работа е крив Перез со неговата политика.Ка купува ѕвезди сите свршуваме а уствари тука моо мош и грешката. Не кажах да не купува ѕвезди, ама он џитка пари, руше рекорди трансфере плати.....Епа саа Роналдо нема да е луд случајно да одбии плата од 13 милиона и да лаже пред медиумите оти сакал од дамна да игре за Реал, имајки да си игре у Манчестер и да си освојува секоо година премиер лигата и да стига до финале у ЛШ. А шо е најжално од се, Перез сака само маркетинзи, рекламации, дресови......е од најбогатио,најтрофејнио,најславнио клуб у историјата на фудбало направии го бетер од Рамстор.


    И саа летто пак ке се надеваме на некој добар трансфер(Рибери,Фабрегас,Руни.....) и па ке викаме саа ке освооме се, и па ке одпаднаме и па догодина истото и пак............
    Него ај нее битно, важно ке читаме Спорт и ке го слушаме Киро ка тропа леви:)
    Абе по логикава и уролог би гаѓал малку погоре накај мочалото ама... државава - ЗАКОН.
    Btw, еве успеав да ги најдам скоро сите, која не ја најдов после ќе ти ја најдам.. :)

    www4.zippyshare.com/v/18412961/file.html

    www25.zippyshare.com/v/52220472/file.html

    www2.zippyshare.com/v/47569321/file.html

    www21.zippyshare.com/v/18017187/file.html

    www24.zippyshare.com/v/11164511/file.html

    www.zippyshare.com/view.jsp?locale=en&key=34268808

    www4.zippyshare.com/v/33631112/file.html
    Ги имам сите песни, ама не можам сега да ти пратам линкови, на школо сум и не ми отвара тие страни. После кај 2 саат ќе си дојдам дома, потсети ме тогаш ќе ти ги најдам. А ако не ти се чека, на гугл пиши го името на песната, и на крајот додај zippyshare или .mp3 и ќе ги најдеш повеќето. Поздрав. :wink:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom