SV-Strange 4 февруари 2010 Ако „ме сменат„ ќе се држам до тезата оти народо незнаа да гласе. Пример е нашата држава и власта
SV-Strange 3 февруари 2010 Нема снег, има сонце. И ветер шо сече. Ама не е лошо да има и снегче, убаво е Шо се дешава кај тебе?
H HITCH 1 февруари 2010 не знаев дека постоела група фб ми ја уништи врската, т.е. кога ми пиша не знаев каде да ја барам лелеееее шит кај отиде светов
не знаев дека постоела група фб ми ја уништи врската, т.е. кога ми пиша не знаев каде да ја барам лелеееее шит кај отиде светов
*-----* 1 февруари 2010 Dobro de do sega gi jadevne ovnite,ispeceni na razen 3 brafcinja pa gi zalivne so vince i sega ideme na spienje uste malku
Dobro de do sega gi jadevne ovnite,ispeceni na razen 3 brafcinja pa gi zalivne so vince i sega ideme na spienje uste malku
SV-Strange 29 јануари 2010 Спремам една дипломска за еден "студент". Се кријам од ладното и тва е, ништо посебно, как е нагоре? Ме аресе песната на профило шо тее :wink:
Спремам една дипломска за еден "студент". Се кријам од ладното и тва е, ништо посебно, как е нагоре? Ме аресе песната на профило шо тее :wink:
sonne 28 јануари 2010 здраво Гиго , како си ми ? дали си мкд ?? ако да да се видеме .. поздрави од белилото низ рдните краишта
здраво Гиго , како си ми ? дали си мкд ?? ако да да се видеме .. поздрави од белилото низ рдните краишта
V V vone 25 јануари 2010 Pizda mu матерна најдобрите бисери од постови ми фалат.....ебате сервер гуруто..