_The Great_
Поени од реакции
3.318

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• благодарам

ако имаШ некој познат надвор од мкд - може да ги курдисаш - мн се јаки ;)

пзЗ
    The Great Escape ти е филм од типот на Victory со Пеле и Сталоне, веројатно најдобар филм од тие со воени затвореници. Dirty Dozen го споредив во една рецензија со Копилињата, тоа ти е група затвореници кои ги обучуваат за невозможна мисија. Третиот кај нас се преведуваше како: „Во Орловото гнездо“, исто невозможна мисија. И Клинт е во филмот. Сите се одлични филмови мислам дека нема да згрешиш со ниеден, под услов да ги сакаш постарите воени филмови. Ги имам дома и Midway и Hell in the Pacific, би требало да се добри ама ги немам изгледано. Тие се со авијација, за првиот имаше одлична видео игра на времето. U-571 и The Hunt of the Red October ти се со подморници. Tears of the sun и We Were Soldiers ти се добри филмови од други војни.
    ОК, Letters from Iwo... ако си го гледал тогаш и Flag of our fathers да го гледаш, истата приказна е од другата страна гледано. Up in the air незнам од кај е симнат, ДВД скринер е, одлична слика, 700 мб. Барај нешто со таа големина и со понов датум на upload, ќе го најдеш.
    Нема врска мислам дека не е голем спојлер. Јас го изгледав Brothers (2009) тој филм ми се допадна, и сега го гледав Up In The Air (2009). Двете се драми, со тоа што овој вториот е психолошка драма, прилично тежок филм. Овој период во годината излегуваат најдобрите драми а јас гледам такви филмови. Сепак, неа ни еден екстра филм од 2009, ништо не излезе онака, што би можело да се запамти долго време.
    Хаха, не беше лошо :) Ќе го земам сигурно, и порано ми бил во план се сеќавам на рецензиите, ама изгледа сум го заборавил.
    Е многу јака екипа сме јас и Димитар напраени, играме два на два и само метиме! Денес кој губит игравме со другарчиња едни и ги тепавме. Абе ѕверој!
    Му местеше нешто на Димитар или не? Нејкам да го враќате ваму без да се имат омрсено!
    О море! Среќна Нова, све најубо, да ти се исполнит све шо сакаш, убо да ви ојт со невестата, Милан да ги тепат на Интер (ова за мене желба) и све то, па да се запознајме оваја година, шо велиш а? ајде поздрав се надевам убо си поминал сношти :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom