santelli
Поени од реакции
12.037

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Не сум толку револтирана, колку што не можам да разберам зошто и како не гледаат што всушност прават. :)
    Ми се преместиле сами буквите, не сум јас крива :P
    Фала шо ми посочи :)
    J
    Јас прво бев со намера да земам некој нотбук или слично да не ми паѓа рамото, потоа го видов од колегата 13 инчно МакБук тешко само 2,2 килограми и навистина изгледаше онака фенси ама пак се двоумев едно што цената им е повисока друго што е тешко да најдеш програми на диво за Мак многу се поретки па тој ме убеди со тоа апликациите и уствари ако не ме бендиса ќе оди поклон за некого :)
    J
    Не само сакав да го поднаучам и тој оперативен систем досега сум само на Пи-Си и веќе домашниов лап-топ ми застаре доста и ми падна рамото од влечкање како што е тежок па беше време да се освежам, како и што реков единствена причина е да го научам и тој оперативен систем.

Колегата ми кажа дека имало некој фенси апликации и ми посочи еден блог да ги даунлоадирам па чекам да стаса најверојатно за една недела. Имаш искуство со Мек досега?
    J
    Тоа е професионална деформација :), порачав МакБук пред 3-4 дена ќе те барам за инсталација или ако запнам некаде со то оперативен систем.
    J
    Хаха не на мајчин му реков, и тоа пред колегата ама претходно му побарав дозвола, а бе јас го сметам како другар и си имаме пцовки некој од оние Америчкине како стјупед мадафакр, дамп ес и слични ама никогаш си немаме речено еби се ама некни ми даде една работа да ја завршам што е нормално да се заврши за 7 дена море и повеќе тој ми рече морам да ја завршам за два дена као му зависи работата, менаџментот ја бара хитно и ми паднаја и очи и раце кога ми кажува дека сакал само да ме тестира не било ништо хитно и ова еби се беше најмалку што можев да му речам.

Што има кај тебе ново, имаш насликано некоја слика или пак немаш време од обврски?
    Ма јок, нема фалби. Само велам во однос на мојата бучава и галамирање низ дома...сега сум поутишан некако. Инаку да, и таЈа и јас (како и секој пар) заедно се прилагодуваме, точно...пих ама си се браните вие жените бреј :)
    Ммм, порано не бев ќутлив, сега да. Инаку сега сум така прилично тивок (не глеј што овде на форум дрндам, во домашни услови сум бааги потивок :) ) оти ако многу зборам само ќе ја измалтретирам и онака изморена. Затоа сега само кога треба, тогаш зборам.
    А за нервите, дефинитивно, за да успее до кај што стигна...морав да имам бродски ортоми :)
    M
    Чакрите и на омммм не заборавам
    ама мора некад да се потепам со сите :(
    Acko е супругот мој невенчан:). Паа, некаде околу 9 ипол вечерта се шетавме сите кроз насеље и пријатно беше, не беше ладно хихи.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom