PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ај ептен дека ме спаси у Мон Ами па не те пуштам сама... ама знаев дека некој трет ќе ни ја расипе врската:pos::pos::pos:
    Здравје само... за накај 22ри 23ти доаѓам сигурно ако не има некои промени а и да мора побргу :)
    Хаха штета не се запознав со тебе и Внукот некни кога бев на ден два, имав и тема отворено дека сум во Ск :) инаку од ресенско сум од тоа селата... ви водам селска буна тука на форумов :мухахаха:
    Ќе се договориме на лице место... иако и тој агол не ми се допаѓа :pos:

иии што рековме за "лудницата"
    Бројче имам и го прифаќам условот од пуста љубов.:kesa:
    Лека ноќ и убаво да сонуваш.:smir::helou::wink:
    Јас златна појќе пати сум била на кафе, отколку што имало собиранки. Не сум ти земала никогаш број за да те исконтактирам (еден памет, знаеш...), но сега свечено изјавувам дека нема повеќе ниту едно кафе да испијам без тебе. И тоа ќе го направам без никакви услови ... ќе ти кажам "доаѓај таму и таму", а ти мисли се што би било ако ми згрешиш и не се појавиш.:pos2::vozbud:
    А за собиранките ... ќе ти пишам пп.:pipi:
    Јака си на збор, па и кога уценуваш слатко звучиш!
    Леле, немав лезбејска жичка жими се`, ама ако ја добијам еден ден - ти ќе си крива пак! Ам така де!
    И да, не идам на собиранки повеќе, па ќе се видиме на кафе, каде што ќе имаме помирна атмосфера да ги договориме условите. Вака од прва, се` мислам дека ќе најдеме заеднички јазик.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
    Иначе, не можам да спијам и дремам ко проста на компјутер, а згора на тоа ти ме пресмеваш и уште толку се расонив. Ах пак утре ќе каснам на работа, пааааак!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom