ManUtdChampions
Поени од реакции
44.701

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Слушам Геј Парада ќе праеле тамо у Велес,па ја организира
    он као највечи педер тамо:pos:
    Па се откажав еден ден,и неможам повеќе без кајгана.Супер видео имаш на профил
    Ако се работи за Евертин земај :) Тешко дека ќе можеш да доведеш некоја звезда :)
    Јас најпрво гледам рејтингот а потоа моменталната форма. Досега немам видено за никој дали дава голови и во каква форма е :)
    Не знам на друг начин како може да се промени. Пари може да добиеш само на тој начин или ако инвестира газдата сеа на почеток на нова сезона. Одам да одморам малку цел ден учам полагам од понеделник не знам кај се наоѓам :) поз
    Треба да дадат. Со Баерн мислам ми рече дека газдата нема да инвестира оваа сезона а со Атлетико ми даде 15-20 милиони. Да се надеваме дека ќе имаме некој милион плус за трошење.
    Не планирам од него :) Поинтересно е кај шо сме двајцата, ќе има интересна сезона кога ќе се бориме за титула :)
    Го зедов Тулалан во Интер :) 93 рејтинг има.
    Интер 2-0 Челзи
    Не знам зошто вака порано има резултати но добро е редам победи одкако го зедов клубот одам кон врвот :)

Сеа ќе се откажам и од Рома и од еден Интер само да размислам од кој :)
    Зависи и формацијата. Со каква тактика играш... Ти си добар стратег изгледа :)
    Важен е рејтингот, скоро најважен :) ДОбар трансфер, се очекува да стане добар играч па ќе има подобар рејтинг за кратко време. :)
    И јас имам лектира за читање..Македонска народна поезија,ама полесно ќе биде дека само песни има:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom