Tonchie
Поени од реакции
8.252

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Е баш тој е ЕДИНСТВЕНА личност што вредела во оваа земја!

можат секакви идиотски манифестации да има а еден концерт не

нема врска и така ти и твојана музика и интереси не се ни малце слични со моите
    Tonchie , фала за подршката . Веќе извесно време се обидувам да бидам корисна за форумов . Но сваќам дека нема критична маса и од модераторот па ни од членовите . Едноставно ништо не се менува со месеци. Веќе изгубив трпение и сериозно мислам да заминам .
    хахаххахах е твоите колеги биле ептен зверови хахахаха малце е 4 пати Тиесто на рипит би можело и 5ти пат да има лол\
    M
    не не знаев мислев дека им се чита сеа си знам ќе имкажувам фала што ми кажа
    абе ептен сум ги здивил да му се невиди лол само не ми е јасно зашо на donjas не му си дал нишо коа он ме изнавреѓел тродупло од тоа што ја му сум го кажал ама ти одлучуваш ја да бев на твое место ке му даев и на него нешо пошо за кавга се потребни двајца нели? а он ке вреѓа и друг пат 100% сум сигурен
    tonchie може една молба ме интересира само откога им напишав тоа за кое сум добил казна ме интересира сеа шо пишале понатаму пошо се си ги избришал глеам кренав прашина лол али ме интересира дали некој пцуел после мене или нешо сл, ако може да ми ги пратиш мислењата на пп ,само да видам онака чисто те молам
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom