ada
Поени од реакции
566

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Џабе коментарот кога не сфаќа.

Инаку добро сум, со премногу слободно време у сред септемвриска сесија :icon_cool
    Ти како ?
    Искрено ме испозамисли текстот. Вчера пешачев до дома долго превртувајќи ги стиховите. Не можеш ни да замислиш што се` испровоцираа кај мене, но сепак ќе поминеше се` така, ако дома не ја приметев оваа песна...

http://www.youtube.com/watch?v=sSur5X022jE
    Х
    Благодарам за импровизираното зеленко, многу ми значи. :)
    Да, добар е малиот. А и овој мал сега што ќе го чуеш е добар. Највреден поклон му е шеширот од покојни Мирослав Крлежа. А песната е еротско-ерективна:pos2::pos2::pos2:. Или што би рекол еден наш куќен пријател на времето, не дај се испод 100 марака.

http://www.youtube.com/watch?v=fH-7Z0EEzzA
    Не е баш, ако некој ти го речит в лице :S... заебано си е.

А, епа фино, месиџот си го прочитала, а здравото не... хм...
    Според мојата перцепција и критериуми за класификација на злото барем во моментов моето бјективното мислење секогаш ќе биде насочено кон фаворизирање на модерното време, дека барем за едено ниво е подобро место за живеење од минатото. Но експлицитно форумов нее место за споделување на субјективни мислење, не од причината за нејзиното побивање, туку пред се од големата тврдоглавост и ни малку вложениот напор некој да се обиде барем на момент да свати на што мисли авторот. На место каде што најголемиот филозоф и голем мислител Сократ се третира небулозно и иронично, какво влијание може да има субјективното мислење на еден член?!?! Едноставно epick fail!
    Неможев да најдам солиден торент за сезона по сезона, а епизода по епозода е многу заморно.
    Тек вчера ги ставив цел серијал, 30гига, па утре кај и да е треба да се готови. :)
    M
    ќути ...тужни ми се деновите без политика ми фалат тепачките по темите и бановите од тема:(
    Мор Адуле убо дејче, јас сум бо хумор облечен и се шегував, ако некому стои понекогаш сарказам, особено на форумот, тоа си ти, за да знаЕШ да спуштиш на земја мочли и мочковци кои место реален живеат само виртуелен свет и живот.
    Mwah
    M
    don't lie to me girl admit it kajgana is a addiction :(
    хеј извини за лошкастион пост вчера го глеав господ у пижами патем моралот е релативна работа и менлива категорија категорија,и иам нееееееет конечно сеа жеме глеаш 24/7 укучена ,исполнуваме Владата на Р:М
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom