Goddess of Chaos
Поени од реакции
229

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• С
    Љубов моја, ме воодушеви!
    Туку дај да те видам вечерва + твоите скапоцени шминки се во моја сопственост.
    Па се трудам да го натерам Водка пак да иде у Велес (иако беа они вчера, ама не и јас!) и тоа неделава! Има да паѓаат жртви за татковината, ќе биде лудо, не се сомневам :pos:
    С
    Добро утро драга моја, најдрага.
    Ти праќам бакнеж на левиот образ и ти шепкам на десното увце некои работи што само ти треба да ги знаеш.
    Потоа ти го посветувам ова:

А на крај, само една насмевка од тебе мила и да ме потсетиш дека животот е убав.
    Те молам.
    Зошто мислеше дека сум?

Zatoa sto obicno pamet i lepota ne idat zaedno ete zatoa aj sea analiziraj :)
    С
    Океј, вечер, Паб.
    Во 8, Жани. :)

Ако го собереш и Петрета ќе биде супер и информирај го дека нема зезање на сметка на големината на моите гради. :):):)
    Peer, onoa dole bese cisto da ti gi zamatam mislite, posto znam deka so i da ti pisam tebe ke ti napravi film i ke navlezes vo nego :)))))
    Најавувам посета на Велес во траење од два дена (сабота и недела), па се надевам дека овој пат ќе се видиме :pipi:
    Кај Вики ќе сум, па ќе исконтактираш со неа :)
    С
    После се' што прочитав на психоанализаторската тема, да те прашам дали ќе можеш на мене да ми направиш една. Ете деновиве, додека хормоните ти работат со 200 на саат и тоа ти раѓа невидена умешност за комплетно разоткривање на твојата перцепција за ликот. :wink:
    Божице на хаосот, треба да ги разубедиш да започнат аналогно да ги имплементираат просперитетните извадоци од менаџирањето во индиската авио агенција за мртви пеперутки, пошто во спротивно, останатите од античкиот портал на твојот хаотичен ум, ќе иницираат да ја сублимираат целата твоја перцепција за нашиот свет, која ти ја имаш моментално.
    Овоа шо моментално го прочита и кое сеуште неможеш прописно да го протолкуваш и несвесно се почешуваш по левата страна од главата, е само еден извадок на апстрактниот историјат на твојот свет, кој сепак се наоѓа во твојот ум, ама верувам дека немаш сеуште стасано да го активираш.
    Обиди се сега.
    За доброто на сите нас.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom