Да, да особено ми е поќејф колку умно си направил игра на зборови демек не е Дени Секс него Денис Екс. Просто да си рече човек зошто не се викам Дени и зошто не ми текна мене ова.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Dobro izvinuvanjeto e prifateno. Znam deka i jas malku preterav i deka bev malku vatren ama nemozam nonstop da ostavam da zboruvaat za nesto sto mislat deka go znaat iako znaat samo mal del pa zatoa sum vatren.
Fala na odgovorot milev deka nema da pises
Добро бе човек денес добив 2 казни од тебе????
1. Добро ај те разбирам го на првата го навредив типот иако никако да видиш кога некој друг навредува на темата!?!?!?
2. Ама второто беше само споредба, дај жити мајка како можеш да дадеш казна за тоа????????????????????
ИПОСЛЕ САКАТЕ ДА ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ? АЈ ПРЕИСПИТАЈТЕ СЕ?
Никад не сум ги вкусил ни едното ни другото (добро де кантер сум чепнал колку да видам шо е поентата - исто као wolf3d или doom го имав угоѓајот). Значи, риал гејминг отсекогаш рулз (никако да дојде кај нас)
Брат, ако ти текнува на темата споредување меѓу електронската музика настапите со рок настапите.
Убаво доловено и со слики. Чинам од тебе беше отворена? Ако ти текнува, прати линкче.
Нема такви низ паркот??? Абе ај
Јас пред се зборев за малолетници, не за полнолетни тие имаат барем култура и нивно право е што ќе прават.
Малолетниците треба дома да се до 24 часот и никако алкохол.
Дај боже да има повеќе вакви чистки на малолетници!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.