GavolRulz
Поени од реакции
11.885

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Да,на вториот ке дават...на првиот и јас не сум видел да има ПЛ....
    Сезоната шо помина даваја Премиер Лига...па најверојатно ке дават и ова сезона...а ке има и на Словенската ТВ СЛО 2.
    Кога ќе дојдеш пиши.

Брат,ова ми го имаше напишано у профило ....да не е грешка нешто...или....позз
    Нормално дека манчестер ке го ставам на прво место...А со другите еместа се сложувам..
    А
    Иначе меѓу себе играме кола така ?
    А
    macedonianmk@hotmail.com само неможам сеа да се уклучам кога ќе инсталирам понова верзија (попосле) ќе се уклучам.
    Неам појма за шо збориш бе.Или не ми текнува или си ме помешал со некој :icon_lol:
    Вие (а можеби и Реал) бевте единствени што се интересираа за Валенсија. До лани подпросечен играч, годинава просечен, па сигурно Реал не би го земале, туку ве. Тие бараат пари! Ништо друго.
    Еј, гледам иван4е и тука јадел гомна. :( Како дома да нема WC шоља.

Сакав да ти кажам... Тргни го Овен од аватарот, има играно за Ливерпул. Кога ќе се докаже кај нас стави го. :vozbud:
    N
    hahaha lol,neznaev na koja programa bese zasto ne pisase vo tvojot post koga napisa prvin deka ke igra,go imam gledano ama zasto e so fanovi na junajted nema ni da izleguvam tuku se resiv da gi gledam,ludaci se:pos:
    душиче, почна и на профил да ме вреѓа. Добро те научил чичо Чомбе.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom