petar_joker
Поени од реакции
57

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • друже дај некоја слика од апартманите, локација и цена преку пп
    планираме да дојдаме на 25ти 3 другари и едно девојче
    брат пиши на мојот профил :)) 22ри јули за 3ца или 4ца 10 дена
    Кажи ми во кој период сакаш да дојдиш и колку дена ќе останиш, да видам дали имам место. А кажи ми каков апартман сакаш, за колку души?
    Кај си бе друже те нема нешто се изгуби нацело.. ај лето кога ќе дојдам во Охрид ќе ти се јавам да изиграме некоја партија:)
    Поздрав.
    Стручно бев.Електротехничар-електроничар. Епа ти ако си учиш редовно, зошто да не би се запишал на смеров. Знам еден другар се запиша на ЕРПС зошто немаше место на ИКИ и планираше да се префрли сега во втора на ИКИ ама се предомисли и остана на ЕРПС.Исто и другаров средно беше гимназија,па сега му оди. Ама да не очекуваш дека ке имаш слободно време толку многу,затоа што стварно се бара активност,учење. Неможам да ти кажам оди таму обавезно,затоа шо тоа си е твој живот и ти треба да одлучиш дали тоа е тоа шо те влече.


    П.С. Да, најтежок смер е,ама тоа не треба да те плаши.
    Јас сум втора.
    Ако ти треба нешто друго во врска со смеров и факултетот слободно прашај.

    Поздрав
    Да на ПМф некој од применетите смерови а ако одам на градежен ќе одам на конструктивна. Абе кој прашав сите различно ми велат едните оди ваму другите таму и не знам умов попара ми го напраја а твојава насока добра е ама јас неќам електроника.
    Не знам уште се мислам меѓу Физика и Градежен. Ќе одлучам на 13 август:))
    А ти брат шо ќе студираш ?
    Оти истите предмети ги имаш одбрано како мене, Физика Информатика и претпоставувам Математика.
    Aleksandar Belov - 13 pati izbran za favorit vo Operacija Triumf a sega e 4ti po red od s pretposleden vreme za glasanje ima do utre do 23h ve molime vo cest na makedonija ako ja saKATE vasata drzava ispratete barem eden glas za nego (cena:40 den) : Instrukcii : Javete se na 141314 ili pak SMS poraka so tekst OT_ALEKSANDAR na 141314 Ve molime pratete go ova na site vasi kontakti
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom