DonJas
Поени од реакции
586

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ахамм .. епа еве ново старо..

најглавното ке ти го кажам и све ке сфатиш

- среќно заљубена со вистинскиот човек до мене! Се е најубаво :)
    леле леле па што е ова?
    вчера се регистрирав а веќе почнавте да ме критикувате хмм..
    сепак фала за др пат ќе си знам :D

не ме разочарувај каква жена .. за што ме мислиш ти мене ццц
    А
    Фала за 2рата коцкичка :)
    А
    Јас сум првата од мојот клас, па сега гледаат од мене... Што да правам.
    М
    Сега се исклучувам,имам работа..може утре,инаку те имам на мсн:)поздрав!
    М
    сакам,ако можеш..да,во право си..па и не само на македонските,туку и некои од понадвор може да му се поклонуваат..одличен е!Можеш во музика некаде да постираш за него,сигурно на многумина што слушаат рап ќе им се допаднат песниве,и воопшто Mic D`vice ..нека знаат што повеќе луѓе за него:)заслужува човеков почит.
    М
    Ментален е..како може толку совршен да биде?Да,ја сака сигурно Македонија затоа што и во тој текстот подолг за него заштитнички се постави кон Македонија-I DONT ACCEPT FRIEND REQUESTS FROM FAKE AZZ WACK MACEDONIAN HATAZ!!! Може некогаш и една песна на македонски да направи:)Ќе биде ова период како кога излезе Relapse..се друго ќе заборавам,само Mic D`vice ќе го слушам..и ќе му се чудам на гласот,битот и лириките..
    поздрав и фала мноогу што ми го спомна..:):)
    М
    !!!!воодушевена сум!!!!..тоа гласот..оргинал рапер.Песните му се мноогу добри,а гледам и интересни спотови има..ццц..ако биде забележан може голема кариера да изгради,има талент..како да слушам некоја од песните на веќе докажаните рапери кога ги слушам песниве..ДонТи..господ да те благослови:)ќе ми ги испратиш деновиве по мсн..
    М
    Го нема на јутуб..ти од каде слушна за него?
    М
    Прв пат сега слушам..ќе го проверам што рапер е,ако го има на јутуб..:)Дај Боже да ми се допадне,баш убаво ќе ми дојдат уште некоку добри парчиња рап:):)
    И утре да не имаш 7 час?

П.С. Мојов пост на твојот профил ќе биде 207 :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom