caci_cris7
Поени од реакции
3

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Од кога си отиде playboy Nr.7 те нема веќе да пишуваш на фанклуб.
    Да навиваше повеќе, можеби ќе освоевте барем уште 2 бода :smir:
    СРЕЌНА НОВА 2010 ГОДИНА, ЗДРАВЈЕ, УСПЕХ И ПРОСПЕРИТЕТ И УШТЕ МНОГУ ТИТУЛИ ЗА НАШИОТ ОМИЛЕН ФУДБАЛСКИ ТИМ ВО СЛЕДНИТЕ 365 ДЕНА ВИ ПОСАКУВААТ ОД ФАН КЛУБОТ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!

    GLORY GLORY MAN UNITED!
    Да да во право си , али знаеш кои жени се за на трибина :) оние што стварно идат да навиваат за клубот , а не само заради тоа што дечкото или симпатијата игра во клубот :))) свакаш :))
    N
    Ja nisam andjeo fini, samo te iskoristavam izvini,mene su me stvorili djavoli i krvave kise,za mene je ljubav samo MANUTD i nista vise :pipi:

    Извини сега што вракам не се бев конектирала порано:) добра е песницката нели:)
    N
    колешке како е...се загуби,што прогнозираш за денешниот натпревар:)
    Имаше работа онаа недела и не го зема а и забрави... еве утре ќе одам, ако па не забравам
    имаше низ другите фанклубови постирано,прочитав некаде а и коментаторот на сител рекол дека од следна сезона ПЛ на сител
    :jaj:
    Договорено... ај утре ако можеш однеси го кај Борче, ја ќе префрлам кај мене дома и ќе го однесам па кај Борче...
    Ај остави го кај Борче или на ЦД или на флеш и кажи колку пари ќе треба и ќе ти дадам... абе Манчестер го гледам 10-12 години и не е случајно тоа шо го кажа, стра ме беше и кога да видеш и така испадна ама финале е и некој мораше да изгубе... добро е шо беше овака без поголеми стресови, за разлика од навивачите на Челзи ланското финале :)
    ОК ОК фала... од 1-ви па натака ќе симнувам, а и треба прво да се учленам у тај форум... ќе симнемо не е проблем, прво да освоемо у Среда тоа шо ни е задача па после ќе симнувам... :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom