N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• A дали добија вакви пораки провокаторите на кои им цитирав.Ветувам дека нема да се повтори но тие нека ветат дека нема да провоцираат
    Конкретно примерот ми беше за Трн и Мериџејн, знаеш зошто, вадење очи у галерија, а супер дружба на собиранки.
    И не би рекла баш дека е лицемерие, поише се работи за тоа дека не си го сваќаат форумот лично (никој од нас не треба лично да го сфаќа) и ги разграничуваат личностите кои се на форум и личностите кои се во реалноста.
    Да речеме дека секој член овде е двојна личност :) Тоа не значи дека глумиме лудило и дека си лечиме тука комплекси на нижа вредност правејќи се мадафакери а во суштина сме лузери; туку факт е дека НИКОЈ, колку и да сака, не може да се испрезентира исто овде, преку пишан фактор, и надвор во реалноста, преку контакт во живо.
    На крај краева, за заебанција се работи и Трн и Мериџејн многу добро ги имаат разграничено тие работи.

Мада не очекуем да се согласиш со мене за ова, зошто по мое мислење, и ти спаѓаш во оние што премногу лично си го сфаќаат овој фиктивен свет :)
    Океј е друже... Само сакав да кажам дека не може некој да ме натера да верувам т.е. да ми вели дека има Бог како да го видел ... ;) Сакав да укажам дека неможам да го ставам Бог во пост во кој се зборува за земското... т.е. можам да го ставам во смисла да покажам дека човекот како суштество што владее на земјата е пред се`. Тоа беше мојата смисла... Инаку и Ниче така нешто мислел затоа и јас така напишав.. Немам определено строго некој правец оти секој филозоф има работи кои ме бендисуваат и работи кои не ме бендисуваат ... ПоздраФ
    П.С. Извини шо каснам така со коментарот... на час сум, професорката замара хехехе
    http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2339765&postcount=1110
    Немогуче, еј. :pos:

За што конкретно не сум у право? Мислиш дека не трагаат по внимание? Ако сакам да се отарасам од форумов, едноставно ќе престанам да се логирам еден ден.
    Или мора да пишам у потпис, на сто теми, од кои една посебна за моето заминување, да известам администратори, да си отворам социјална група и да најдам навивачи ако не па? :)
    :) Благодарам многу. Се надевам дека сонцето и вас ќе ве направи среќни и задоволни. Ако можат цвеќенцата, зошто да не можеме ние? :helou:
    Не, твоето не е точно...За тој пост, не доби бан воопшто, а бараше бришење од сосема трети разлози.
    Како и да е, прилично интензивно комуницирам со Сит до ден денес, па многу, многу подбро сум запознаена со нештата од тебе.

Патем, поздрав до двојните/тројни и слични аршини и стандарди. Лицемерие владее.
    Фер Викторе,јас не сум се плашела од последиците на моите постапки,за тебе не знам..преипитај се:wink:
    S
    ах добро јас мислев дека е нешто друго, ама и онака сеа планирав да го тргнам, и го тргнав
    ВАРДАР!!!
    S
    океј шефе и онака сеа баш планирав да го сменам
    N
    Ми текна!!!
    Ги собираш сите и зборуваш у множина!Кој ќе се пронајде,ќе се пронајде,кој знае под мустак ќе се смее!Еееее тоа ако не успее подобро отпушти го,него да претрпи емотивна болка и срам!!!
    Ама ја сепак мислам тоа идејата со сапунчињата најдобра е,да не ве кошта многу можете онака чисто ради симболика да купите и свински!

Ете шо смислувам јас,наместо да учам!!!
    И после речи дека не сум била другарка!!!!!!!
    Нема проблем Викторче. За тебе во секое време. Од следното патување уште посмешна порака добиваш.:icon_lol:
    Шала на страна - вонредни околности. Знаеш дека те сакаме, нели?:back:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom