Il Chino
Поени од реакции
308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ¯
    Зошто маваш клучеви?

Да те мава тебе најголемиот клуч!!!
    Потпис Извинете Јове_Бт е модератор/администратор и не ви е дозволено да го/ја игнорирате.
    :nenene:
    Ехехеее од Све саме барабе се у реални шоуа бре. Јас на трансакциона имам -10 денари, ама искрено те поканувам доколку си во моќнст да запалиш возот до Скопје да дојдеш и да идеш у мое крило на Бед Копиз :) Ќе пиеме пиво, ќе прајме зезанции и ќе преспиеш у Ченто Гето јоу
    Те сакам бе Џованче. Аиде на единајсти март елај при Скопјето:) Ќе идеме на бед копиз журку, ќе печемо прасе и чурку
    Добро извини мн лошо го истакнав тоа :) :smir: е добро де тие хауардки гарнетки...сами за себе се праат или некоја фирма ги праи...на пример ваму од кај што ги земав моиве имаше од Данкан...али адидас пишува на нив...моите не се со име на играч...однапред има веб адреса...патиките се за кошарка, али јас играм ракомет со нив, па сеа расууди сам:toe:
    Aбе види вака...патиките беа 8500, а јас ги земам за 5000 така да и не се осеќам сјебан, знаејки дека претходните ги платив 8000 пред 3 години...што значи плаќаш скапо, али ги носиш 3 години без проблем...Јас не глеам дали е на гарнет, коби или данкан, глеам да ми одговара коа трчам, да имам заштита за зглобовите оти проблематични ми беа па да ги зачувам, а ти ако носиш ти заради името тоа си е твој избор
    Еј извини шо вака касно враќам, али не сум видел шо патики носат луѓево одамна.
    Патикиве ги платив 5200 од Sport M од гтц на 2 спрат
    O
    :uvo: Е фала на иронијата :nesum: И немој да мразиш, лошо е за срцето :back:
    O
    „Да направиме“ геј парада???? Абе и ти си геј?

Еdit: Па не мора толку јавно да прашуваш дали сакам да се муваме :)
    Као за почеток доволно е да се читаме. Плус, Битола е далеку...:pos2:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom