igor108367
Поени од реакции
113

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ај плисссссссссссс пиши нешто на тема клизма.оди во љубов и секс,отиде во погрешна насока,врати ја.
    R
    Напишано од vone
    За пејзажи изработени во Maya, најдобро би било да се консултираш во П.Овердрајв. Тој изработува многу убави пејзажи, само не сум сигурен со кој софтвер.
    На почеток беше тежок,
    знаеш уствари што е најважно,а никој не го сваќа,дека може да шивееме во супер хармонија,ние и вие,толку сме мали како држава,се може да биде перфектно.Спомна некој за канада,да се е ок,ама мене ми е многу нормално таму...во мегалополисите,да има дневно по некој прекршок,премногу луѓе се,овде во државатаа се може да биде под лонец само нема тим.
    Баш како што е,на темата за геј парови,свртевте на педофилија,во суштина ретко кој и ке те разбере.Сеедно ми остави впечаток со последните постви.
    Г
    ништо ми нема стигнато на ПП
    Г
    ја уште чекам тој линкот ... :)
    друже не знам кој пост ти смета и што е тоа што ти смета посочи да видам па во иднина ќе се поправиме поздрав
    треба да се договориме некој ден сите аниме манијаци тука у СК да искочиме на пивце брат :) Ај ако не некој ден ќе пратам по ПП на сите покана ;)
    Ааа Игоре ти ќе даваш на мене анимееее :) Обавезнооо!!! шом си испосимињал толку!!! Ако си од ск ќе даеш некое двд, си прережуем ти враќам :) Треба да се собереме некој ден ние аниме манијаците :D
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom