Kajk 31 јули 2008 kako e gaze? heheeh te nema nigde be, ni poruce da pises, me zaborai......aj aj ke vidis backi
Macedonian 29 јуни 2008 Е да клипот е ѕверски. Иначе за клабинг не знам коа, пиши шо има на календарот на настани...
leandra 29 јуни 2008 Овој викенд бев слободна,наредниот одам на моранди,нема да го мешам со кафана зошто ќе банкротирам налиАјде на Моранди
Овој викенд бев слободна,наредниот одам на моранди,нема да го мешам со кафана зошто ќе банкротирам налиАјде на Моранди
Mac)) 29 јуни 2008 Сине,стално у маало се глеаме,дај намини на гости некад п.С. Ќе биде јако фудбал4е :zlo:
Б Б Бавча 28 јуни 2008 Свате, па да крши филм ја стаив сакав прво нешо у стилот Шемса Суљакович ама ај си викам ќе паѓаат луѓево у несвест, заеби
Свате, па да крши филм ја стаив сакав прво нешо у стилот Шемса Суљакович ама ај си викам ќе паѓаат луѓево у несвест, заеби
rossonerka 28 јуни 2008 убави бои се црната и црвената немој така, али за фер да сум сликата ми е црно бела среди ја позадинава мрзо а клипот ти е лудница
убави бои се црната и црвената немој така, али за фер да сум сликата ми е црно бела среди ја позадинава мрзо а клипот ти е лудница