Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие што се тука се партиски куртони со гратиси.Празни трибини, дали картите се скапи или на луѓето му е преку к.. од (НЕ)фудбал

носеа штабски пацови со слободен превоз од други градови за да гледаат денес, ко да не беа доволно стаорци низ скопјево периодов.Овие што се тука се партиски куртони со гратиси.
Нема теорија над 500 карти да продале за дуелов.
Аман со муабетивеОвие што се тука се партиски куртони со гратиси.
Нема теорија над 500 карти да продале за дуелов.
Барем за македонски фудбал не треба да ми кажуваш. Гледам кои луѓе ставаат сториња на стадион.Аман со муабетиве
Утре ако дишеш си партија
Ама така е никој не им идеАман со муабетиве
Утре ако дишеш си партија
Нема ни н од навивачки групи нема атмосфера 90 посто се татковци со децаБарем за македонски фудбал не треба да ми кажуваш. Гледам кои луѓе ставаат сториња на стадион.
Болеста не ти ја дава, не па 1500 денари за фудбал да гледа. Врска немаат од фудбал и единствено нешто што ги спојува е дека се членови на дпмне.
Сите "навивачки групи" кои се присутни се редовни шетачи со пари од ФФМ, исто тка членови на дпмне.
Со имиња ќе ти ги набројам ако сакаш.
Ете ти го Ст**ен од твојот град, распрашај се да ти каже.

Уште да ги погодеше играчите и каде да играат и да створеше некаква хемија, веројатно и подруго ќе беше досега. Вака се изнаслушавме вувузели, раштимано се игра (а мислам дека и постарите играчи го одјебаваат Седлоски, пошто реално кој би сакал да игра со Азер во исти тим).Иста формација извади како Милевски, го копира во тактиката.![]()
Со Словенија најдобро изигра овај според мене очекувано беше да е прва постава.Па уште Лука Станковски прв состав. Дечкото не би фатил место ни во Работнилки во втора лига веќе.