Македонски филмови

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Знае он добро кој е филмот ама зошто јас го пишав Ahmed наместо Ahmet така и праша.

Знае он добро кој е филмот ама зошто јас го пишав Ahmed наместо Ahmet така и праша.

Една нула цела кула, една буква друг филм. ;)

Здраво. Случајно дали знае некој дали некаде може да се најдат овие филмови да се гледаат:
Се работи за два кратки филма, ме заинтригира нивниот синопсис, па реков да прашам...

Последно уредено:

Види ги бе што зборат во Србија. После “Петрунија” жените можеле да скокаат на Водици по крстот - демек они се заслужни за тоа, ја мајката.
А штипјанката по која е снимен филмов ништо, сестриве снимиле филм и промениле нешто во општеството. :LOL:

Види ги бе што зборат во Србија. После “Петрунија” жените можеле да скокаат на Водици по крстот - демек они се заслужни за тоа, ја мајката.
А штипјанката по која е снимен филмов ништо, сестриве снимиле филм и промениле нешто во општеството. :LOL:
Башка имаше пред тоа краток филм, со Сарчето, Види ја ти неа, со буквално истата приказна. И милион пати поубав од Петрунија.

Башка имаше пред тоа краток филм, со Сарчето, Види ја ти неа, со буквално истата приказна. И милион пати поубав од Петрунија.
Али го нема маестралниот режисерски потпис на Теона и пелтечењето на Лабина како новинарка пред камера. :(

Стварно не можам да разберам како можат бесрамно да лажат и кажуваат невистини. Или до толку се летнати што си живеат во некоја своја стварност кај што они го менуваат македонското општество…

Back
На врв Bottom