Ahmet сум згреши една буква.Кој е тој филм DJ Ahmed?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ahmet сум згреши една буква.Кој е тој филм DJ Ahmed?
https://www.imdb.com/title/tt34964187/Кој е тој филм DJ Ahmed?
Знае он добро кој е филмот ама зошто јас го пишав Ahmed наместо Ahmet така и праша.
Една нула цела кула, една буква друг филм.Знае он добро кој е филмот ама зошто јас го пишав Ahmed наместо Ahmet така и праша.
![]()
Македонските филмови со 14 номинации за филмските награди на Јадранскиот регион
Македонската кинематографија годинава бележи силно присуство на престижните Adriatic Film & TV Awards – AFA Awards 2026, со вкупно 14 номинации во седум филмски категории, соопшти Агенцијата за филм.skopjeinfo.mk

Е добро де аман.Една нула цела кула, една буква друг филм.![]()

Башка имаше пред тоа краток филм, со Сарчето, Види ја ти неа, со буквално истата приказна. И милион пати поубав од Петрунија.![]()
Suze i haos na snimanjima: Ispovest sestara Mitevski
Na konferenciji za medije u okviru 19.LIFFE-a i u toku razgovora „Između kadrova“ rediteljka Teona Strugar Mitevska i glumica i producentkinja Labina Mitevska govorile su o svojoj karijeri, poziciji žene u filmskoj industriji, korpodukcijama i planovima.www.blic.rs
Види ги бе што зборат во Србија. После “Петрунија” жените можеле да скокаат на Водици по крстот - демек они се заслужни за тоа, ја мајката.
А штипјанката по која е снимен филмов ништо, сестриве снимиле филм и промениле нешто во општеството.![]()
Али го нема маестралниот режисерски потпис на Теона и пелтечењето на Лабина како новинарка пред камера.Башка имаше пред тоа краток филм, со Сарчето, Види ја ти неа, со буквално истата приказна. И милион пати поубав од Петрунија.
racin.mk