Ska Maniac
Бараба
Не бе што ти е. Туристи тепаат, ко што ги рушеа со хотелите во Лвов.Типот испадна дека е мајор во Британската разузнавачка служба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе што ти е. Туристи тепаат, ко што ги рушеа со хотелите во Лвов.Типот испадна дека е мајор во Британската разузнавачка служба.
ako upotrebat nuklearki za pomalku od 30 min

https://www.globalfirepower.com/countries-comparison-detail.php?country1=russia&country2=italy
Знаеш дека ова во Италија ако го кажеш ќе ти се смејат нели? Замисли на форумов. Кога полска кажа дека ќе ја суредела русија, украинци ги реметеа, украинци еј. Ја не знам што чекаат пољациве, нека им влезат одма. Ама не им е прв пат на пољаците да подценат ситуација. Они рекле дека ако германија ги нападне на почетокот на ВСВ, со нивната супериорност влагаат у берлин за 3 дена, ама сите знаеме како завршило тоа. Толку од полското разузнавање.

А Наполеон?Пољаците се единствени што ја имаат освоено Москва и Кремљ.
Па ајде де што чекаат? Не 30 минути цел ден помина.
Пак ти за Италија.
Абе таа споредба беше Италија со Америка, во 1на1 се знае дека Италија со 60милиони и далеку побогата ќе ја прегази неспособната Руска армија. Па 30милионската сиромашна Украина им измели 1.5милипони окупатори и ќе победи.
Споредбата беше Унгарија или Шведска со Русија. Шведска е помалобројна но далеку побогата и поспособна, така што мислам дека хипотетички по 10 годишна борба ќе биде нерешено откако Русија ќе изгуби 12 милиони војници.![]()
Ааа значи не се брзале, епа добро пиши ми само тука унапред пред да рокаат за да знам.ti rekov ne se brzaat. ova se teritorii sto ke gi pripojat, so berlin, london i usa druga vojna ke vodi.

Добаар. ВИкаш кај и да е ќе маршишаат украинци у Москва а? Што не почна обратната миграција на бегалциве, нели им кажа дека се готови русите?Па ајде де што чекаат? Не 30 минути цел ден помина.
Пак ти за Италија.
Абе таа споредба беше Италија со Америка, во 1на1 се знае дека Италија со 60милиони и далеку побогата ќе ја прегази неспособната Руска армија. Па 30милионската сиромашна Украина им измели 1.5милипони окупатори и ќе победи.
Споредбата беше Унгарија или Шведска со Русија. Шведска е помалобројна но далеку побогата и поспособна, така што мислам дека хипотетички по 10 годишна борба ќе биде нерешено откако Русија ќе изгуби 12 милиони војници.![]()

Ааа значи не се брзале, епа добро пиши ми само тука унапред пред да рокаат за да знам.![]()
ke vidis koga i ako dojde do toa, do togas grad po grad ke se pripojuva kon rusija.
Во кој паралелен униуверзум живееш?
Дај бе не замарај со глупости...ти се смејат луѓето.
Жабарите и војска![]()
![]()
Цел град го освоил и го владеел или замо поставил кратка воена управа и се повлекол ?А Наполеон?
A Moнголите?Цел град го освоил и го владеел или замо поставил кратка воена управа и се повлекол ?
Пољаците се единствени до сега што ги имаат запалено Кремљ.
За Наполеон нема вакви факти.
Пишав поназад за Џингис кан, тоа е пред да биде обединета русија, не како територија само.A Moнголите?
А Викинзите не ги рачунаш?Пишав поназад за Џингис кан, тоа е пред да биде обединета русија, не како територија само.