Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овој пораз е повеќе од срамен . Јас не се сеќавам Јуве да има примено вакви комични голови од контранапад.. Буквално сите стоеа на третиот гол назад немаше никој , Даглас Луиз ни беше последен дефанзивец ? Кој курац бе хахаха ....
Тој Мајмунот Коломуани да оди у Африка да бере банани , дефинитивно не е во ред со главата дечкото , како некое Аутистично дете , се што допре згреши , од негови грешки и две контри за головите кој ги примивме...
Се на се Јад Срам Беда Дно Дебакл .
@Mondonico Сигурен ли си дека сакаш да одиме да гледаме у Торино утакмица сезонава ? Абе ќе ни се смеат сите бе :sramezliv:, ај размисли пак .
На лице место ќе им ебам матер.

Jonathan David with 1 goal in 47 minutes.

Dušan Vlahović with 4 goals in 3 games.

Loïs Openda with 3 goals and 1 assist in 5 games.

Каква дефанзива од страна на Кели за третиот гол... 3 метра му остави на Аџиќ да шутне кон голот.
Кели не беше уопште присутен на екранот за третиот гол ... Бремер и Давид Луиз беа единствени у дефанзива кој се вратија да бранат... Кели мислам за вториот гол остави простор .. Инаку Спалети со изјава дека негова е вината за третиот гол , као он им сугерирал сите напред сите напред демек победа по секоја цена.. Матер ти ебем неспособна.

Инаку ова е прв натрпевар у историјата на Јуве со 10 играчи странци у прва постава . Локатели сега се гледа колку важна улога има уствари покрај оваа багра од играчи да се координираат за време на утакмица.

Гати седи на клупа ... не му ни чуе на ова тренериштето .. си пушта у игра некаков си анонимус Oboavwuodo кој курац, битно ѓуптин е .. ѓупци да те ебат и тебе и кој те стави тренер у Јуве. Жегрова не го вклучил ни у листа за ЕУ натпревари.. хахаха... изјавува сега после утакмица
дека требало повеќе да му се додава на Коло Мани ... демек не го играле доволно соиграчите .. мајкоооо мила :sleep:

Последно уредено:
#Spalletti is not in question: from #Juventus, full control of the situation is filtering through. Club and coach had hoped for a better start, but the management continues to have faith in the coach's work.

@FabrizioRomano - YouTube

@Mondonico Сигурен ли си дека сакаш да одиме да гледаме у Торино утакмица сезонава ? Абе ќе ни се смеат сите бе :sramezliv:, ај размисли пак .

Има многу пари говедото, разгаштен е, на 7 одмори отиде годинава. Не знае буквално кај да троши пари.

Despite expressing confidence, Carnevali has asked Spalletti to keep the teams pace going into the international break. The Juventus CEO wants immediate answers from his coach and has asked for two victories in the next matches in order for Spalletti to keep his place on the bench (
@TuttoMercatoWeb
)
Автоматски споено мислење:

Џонтан Дејвид, 2 натпревар, 2 гол за Атлетико

Досега од сите играчи кој ги избркавме по позајмици, испаѓа дека проблемот не е во нив, туку во нас.

Attachments

• 1789580333584.png
    1789580333584.png
    1,1 MB · Прегледи: 5
Последно уредено:
Фала ви за Дејвид :smirce:
Не следам многу вести во последно, ама прочитав дека бесплатна едногодишна позајмица со право на откуп од 25 милиони и пола плата Јувентус ја покрива, just wow
Можи да ни збрка многу работа со оглед на тоа дека гомното Алварез е веќе пречкртан играч во клубот, а и ми делува на многу скромно момче, ме потсеќа на Демба Ба :D

Не следам многу вести во последно, ама прочитав дека бесплатна едногодишна позајмица со право на откуп од 25 милиони и пола плата Јувентус ја покрива, just wow
Можи да ни збрка многу работа со оглед на тоа дека гомното Алварез е веќе пречкртан играч во клубот, а и ми делува на многу скромно момче, ме потсеќа на Демба Ба :D
Добредојдени , повелете у секое време затоа сме тука, наши сме си. Ние тука и по 500денари собиравме за поклон часовник да му купиме на вашиот скаут око соколово , кој го препозна овој супер мега гига талент од свецки калибар , расен гоглетер , има да трпа , ќе клава и нема да вади овие два ефтини гола се само почеток на едно ново поглавје за вас и вашата ефикасност како екипа .

❗️Luciano Spalletti’s position as Juventus coach is not under threat. The club believe the project needs continuity, and Spalletti retains the backing of the ownership. One defeat cannot undo a year’s worth of work.

However, despite publicly expressing his confidence in the coach, Giovanni Carnevali has urged Spalletti to keep the team on track ahead of the international break. The Juventus CEO wants an immediate response and has reportedly demanded two wins from the upcoming matches for Spalletti to keep his job.

Џонатан Дејвид/Давид беше во потесен избор на Брентфорд за напаѓач.
А тие се едни од најдобрите клубови кога станува збор за идентификување на напаѓачи

Исто и Ливерпул летово го имаше на листа доколку решеа да бараат привремена замена за Екитике

Последно уредено:
Jonathan David with 1 goal in 47 minutes.

Dušan Vlahović with 4 goals in 3 games.

Loïs Openda with 3 goals and 1 assist in 5 games.
Мислам дека најголемата грешка на Управава (сега не знам колку можам да ја обвинам новава за тоа) е што не пробаа да испреговараат со Влахович. Влахович за Коло Муани е доктор магистер фудбала....Овај црнецов едино да го облечат како зебра и да глуми маскота на полувреме, за друго досега се покажа дека не го бива. Дај Боже да грешам....

Мислам дека најголемата грешка на Управава (сега не знам колку можам да ја обвинам новава за тоа) е што не пробаа да испреговараат со Влахович. Влахович за Коло Муани е доктор магистер фудбала....Овај црнецов едино да го облечат како зебра и да глуми маскота на полувреме, за друго досега се покажа дека не го бива. Дај Боже да грешам....
Јас и за Влахович ги разбирам, братот побара бонуси и за него и за татко му кој му агент се на се кошташе 30+ мил само бонуси и плата прва година.

Не ги разбирам за Коло,толку многу пари за некостантен црнец ама изгледа мораше да испеглаат се со ПСЖ инсче значи нема шпиц не земај или земи некој млад. Вгодина е Осимен достапен, достапен беше и Икарди на слободен трансфер. Јас би го зел кога нема добар шпиц и би го ротирал со Волтемаде и малиот од Џенова. Проблемот е што Спалети на таквото се качи до плачење на секој прес по Коло и Сорлот (за вториот го доби Волтемаде) а одбиваше за Зиркзе до последно кој беше желба на управата.

Ако оваа година нема подобра игра, барем борба за титула и сигурен пласман ЛШ цела кривица е на Спалети. Не памтам да сме имале управа која толку задоволила тренер.

Ако оваа година нема подобра игра, барем борба за титула и сигурен пласман ЛШ цела кривица е на Спалети. Не памтам да сме имале управа која толку задоволила тренер.
Точно, отече со Коло Муани ти се чини само тој напаѓач на светот е. Ајде да видиме, почеток е, долга е сезоната..Ама ако по утрото денот се познава, изгледа ќе апстинираме од ЛШ и другата година. :(

Back
На врв Bottom