Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Она што ги поврзува сите што го поддржуваат овој монструм е уствари идејата дека мајките имаат ексклузивно право да одлучуваат за живот и смрт на своите деца. Право на абортус ама и задржување на правото и по раѓање. Малку суптилно е све ова, поентата е да се ослободат жените од апсолутна морална одговорност која е стекната у задњиве неколку децении. Сега кога маските паѓаат уште толку беснило се јавува и не знаат кај тераат, затоа и ќе бидат и заштитнички ориентирани и ќе бараат изговор да се ослободи од вина.

Kolektivnata covecka svest e na samiot minimum....
Mislam deka zasluzuva kazna nekoj cin kako vo Saw 5.

Помрднати од жениве нема.. Ја сум за да им се ускратат правата, да се вратат на фабрички ресет како пред 63та..

Помрднати од жениве нема.. Ја сум за да им се ускратат правата, да се вратат на фабрички ресет како пред 63та..
Правата не, ама мора да се преземе нешто со токсичниов феминацизам пуштен на најјако.

Лов на вештерки да правиме :D

Правата не, ама мора да се преземе нешто со токсичниов феминацизам пуштен на најјако.
Тешко, сем нешто драстично како забрана на социјалните мрежи, ко Тик-Ток, каде се информираат и "едуцираат".

Нема да водам идеолошки војни, мислам дека ја испишав таа страница на форумов, ама не можам да ја сфатам еуфоричната поддршка која ја добива од дел жените во САД.

Финансиската ќе сфатам, ја гледаат ко да има моторна пречка, ко да е удрена, па заслужува лекување, а не затвор. Ама оваа, другава, никако. Тука има ниво на зло, дали е пресметлива или не, и врз база на тоа да и се пресуди.

На крајот на денот убила три сопствени деца, не смее да го види сонцето на слободата, не заслужува општествена емпатија. Каде и да заврши, заслужува внатрешно да гние.

Нема да водам идеолошки војни, мислам дека ја испишав таа страница на форумов, ама не можам да ја сфатам еуфоричната поддршка која ја добива од дел жените во САД.
Стадо менталитет.

Ама види, ова е многу битен момент за @Sussaro затоа што во неговиот долгогодишен научен труд за жените дојде до откритие, дека жените не ги привлекуваат само насилни мажи, туку и жени.

After Lindsay Clancy killed her three children:

- Marisol Vázquez suffocated her 21-month-old daughter in Chicago.

- Wilma Medina stabbed her 9-year-old son in the neck, killing him.

- Oninda Romelus shot her four children in a car in Texas, killing her 13-year-old son and 3-year-old daughter.

- Naikishia Williams fatally stomped her 7-year-old daughter in Riviera Beach, Florida.

- Irene Whitehead of Cedar Springs, Michigan, suffocated her 2-year-old daughter.

- Cynthia Robinson of Chester, Pennsylvania, fatally beat her 20-month-old son.

- Ashlee Buzzard of California shot her 9-year-old daughter Melodee to death and buried her remains in Utah.

- Monika Rubacha of Lakewood Ranch, Florida, killed her two children, ages 11 and 14, in a murder-suicide while her husband was away for work.

- Janette MacAusland of Wellesley, Massachusetts, murdered her 7-year-old son Kai and 6-year-old daughter Ella.

- Marlene Vidal of San Antonio, Texas, set fire to her SUV with her two children, ages 5 and 6, inside.

- Sarah Myers of Mechanicsville, New York, poisoned and killed her four children before killing herself.

- Kailey Erhart of Mandan, North Dakota, murdered her 3-year-old and 5-month-old children and injured her third child.

- Corie Walsh, a Lindsay Clancy fan, strangled her 2-year-old son to death.

Back
На врв Bottom