McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ми е криво шо у Солун не успеав да најдам слободна маса у овој ресторан да ги испробам ребрата со Џек Даниелс сос.

Ајде па здравје у Скопје. :)
Нареден пат во Космос пробај си ја среќата, до сега не сум начекал ептен гужва ама може и во зависност од период
Иначе ке видиме кај нас како ке се цените а богами и квалитетот :)

Нареден пат во Космос пробај си ја среќата, до сега не сум начекал ептен гужва ама може и во зависност од период
Иначе ке видиме кај нас како ке се цените а богами и квалитетот :)
За у Космос и зборувам. Абе заврна тој ден и сите луѓе што си седеле надвор се префрлиле внатре, а надвор масите недостапни мокри од дождот и типот вика да те ставам на листа на чекање, а ја сам, па овој немаше маса да ми даде за еден човек.

Ке ги обучат ваљда куварите, тоа се тие стандарди кои мора да се задоволат. Иначе скапичко е.

Куварите Арбен од Чаир и Амди од Шуто Оризари.

Уште една франшиза која доаѓа од Албанија исто како Бургер Кинг и КФЦ. Очекувам исти стандарди, непостоечки.

Уште една франшиза која доаѓа од Албанија исто како Бургер Кинг и КФЦ. Очекувам исти стандарди, непостоечки.
У турски молови.

А мислиш у Грција работат алберт и ајнштајн таму.

А мислиш у Грција работат алберт и ајнштајн таму.
Муабетот повеќе ми беше за стандардот што го држат кај нас. Нашиве франшизи се далеку зад остатокот од светот, прашање е како не им ја зимат. Посебно на Бургер Кинг.

Муабетот повеќе ми беше за стандардот што го држат кај нас. Нашиве франшизи се далеку зад остатокот од светот, прашање е како не им ја зимат. Посебно на Бургер Кинг.

Верувај ми дека и тие се далеку од стандардите, дури полоши се од обичните ресторани во нашата земја. Посебно кога се во прашање земјите од ЕУ.

Back
На врв Bottom