MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Abe vratete gi premium 1,2,3 srpskite.. Ovie samo reprizi raat. Nema ni spansko ni italijanski play off kosarka... Nasive m1, 2,3 samo dodadete gi.. Ne skrati te za mnogu sportovi.. Nema ni liga nacii.. Ovie ne cule za odbojkarski iminja

Се супер. Се надевам со ова ќе почне да се воведува и македонски јазик титлови на Netflix.

Јас би сакал да пробаат Телеком и А1 да направат Spotify да може да се зема претплата преку нив.

Во хрватска А1 нуди претплата на Јутјуб премиум

Ako može nekoj da mi kaže da li mojte nanazad na magenta tv go da go premotuvate kanalot MRT 3?

Nat Geo Wild каналот 20 години без превод. На почетокот имаше можност за српски, веќе долго време нема никаков превод. Па како може само еден канал да остават без никаков превод?!

Nat Geo Wild каналот 20 години без превод. На почетокот имаше можност за српски, веќе долго време нема никаков превод. Па како може само еден канал да остават без никаков превод?!
Зашо превод? Не ги разбираш фоките што си муабетат?

Зашо превод? Не ги разбираш фоките што си муабетат?
СИТЕ РАЗБИРАМЕ ОБИЧЕН АНГЛИСКИ ВО НЕКОЈ СТЕПЕН, НЕКОЈ ПОВЕКЕ НЕКОЈ ПОМАЛКУ, НО АКО НЕ ЈА РАЗБЕРИШ НЕКОЈА СТРУЧНА ФРАЗА ОД ТАА ОБЛАСТ....ЏАБЕ Е СВЕ

СИТЕ РАЗБИРАМЕ ОБИЧЕН АНГЛИСКИ ВО НЕКОЈ СТЕПЕН, НЕКОЈ ПОВЕКЕ НЕКОЈ ПОМАЛКУ, НО АКО НЕ ЈА РАЗБЕРИШ НЕКОЈА СТРУЧНА ФРАЗА ОД ТАА ОБЛАСТ....ЏАБЕ Е СВЕ
Е вака пиши им на корисничка поддршка на телеком. Клавајте преводи мајку вам божју.

Инаку нема превод пошо го земаат оригиналниот сателитски feed. Треба да платат преведувачи а не им се даваат париња.

Prevod nemaat ni kanalite Diva i SciFi neznam zosto gi pustija

Е вака пиши им на корисничка поддршка на телеком. Клавајте преводи мајку вам божју.

Инаку нема превод пошо го земаат оригиналниот сателитски feed. Треба да платат преведувачи а не им се даваат париња.
Не е нешто што техничката поддршка може да го среди. Немањето превод не е технички проблем, ниту пак може да ти дадат информација.

Од друга страна, бизнис е бизнис, без разлика дали се работи за маалска бакалница или за гигант ко Телеком или а1. Се гледаат бројки, поголем профит на квартал итн.

Дали на нас ни одговара или не ни одговара нешто е сосем друг муабет.

Telekom kako da zaostanuva od odnos na A1 u nasava drzava. Netflix A1 davaat od lani, i HBO MAX i Showtime.

Telekom kako da zaostanuva od odnos na A1 u nasava drzava. Netflix A1 davaat od lani, i HBO MAX i Showtime.
Па и Телеком имаше можност преку Андроид уредите да го следиш Нетфликс да не го даваа во нивна понуда како претплата.

Back
На врв Bottom