Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Далеку од срце, интересни ми се... знам, не ги бидуе за нишо, па и смешни ми се кога вака им идат у корист глупиве правила што за две кола нема да важат.
Види, јес да ова е форум за фудбал, ама треба да има некое ниво. Јас можам пиво да частам, ако не сум прав.Ќе си ги изедете двајцата гомната ако Реал им земе титула на Барса годинава?
Е арно де, не мислев во буквална смисла на зборот гомна да јадеш.Види, јес да ова е форум за фудбал, ама треба да има некое ниво. Јас можам пиво да частам, ако не сум прав.
У фазон да признаеш дека си згрешил, ништо повеќе. А иначе да, подобрата варијанта е пиво секако, иако јас не пијам пиво ама ќе ја наредиме работата. 
Договорено, сепак и за твое добро, исфрли тоа од речникот.Е арно де, не мислев во буквална смисла на зборот гомна да јадеш.У фазон да признаеш дека си згрешил, ништо повеќе. А иначе да, подобрата варијанта е пиво секако, иако јас не пијам пиво ама ќе ја наредиме работата.
![]()

Стефан е лик што на работа иде во одело со електричен тротинет. За него мача лате само.Договорено, сепак и за твое добро, исфрли тоа од речнокот.
Инаку така е муабетот на пиво, како што се вика идеме на кафе и порачуваат 6 пива.
Тебе фрапе ќе ти нарачаме
Поздрав
Со безжични слушалки и пуши строго ајкос или нешто друго електронско.Стефан е лик што на работа иде во одело со електричен тротинет. За него мача лате само.
Не не он не е пушач, само на смути е.Со безжични слушалки и пуши строго ајкос или нешто друго електронско.
Презирам вакви пијачки не туку ме мести ти ебам тоа фегетот прилепски.Стефан е лик што на работа иде во одело со електричен тротинет. За него мача лате само.
После ќе си идат двајцата на тротинетот накај неа

Па таа ќе облече гаќи со пластичен и ќе почне да работи.После ќе си идат двајцата на тротинетот накај неа![]()

Воткинс, Конса, Тилеманс, Мартинез се играчи кои влегуваат во години. Ако им дадоа нови договори на некои од овие ќе заглавеа со нив долгорочно. Ова им беше последна шанса да кешираат.Воткинс за околу 50 милиони фунти од Ал-Хилал. Кој ќе остане последен во Вила да не заборави да го исклучи светлото. Не се сеќавам некој да имал волку лош трансфер период, заковани за дното, слободно на Њукасл, ако остана некој во клубот, да му принесе вода.
Воткинс е класа напаѓач, можеа и Манчестер и Спурси да тргнат кон него, сепак овие 50 милиони се ништо за ПЛ, Манчестер толку плати за ростер во средниот ред, а Спурси за планина од играчи, дел уште не им се воиграни, дел апсолутно ништо не покажаа во Сити. Има 30ка, има уште фудбал во неговите нозе.