Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Сезонава сме со тотален мозочен...
Браќата пазаруваат средношколци за наредна сезона, а тоа што немаме играчи ни за клупа ни за први 11 не е битно. Ѓаволчињата можат да ни позавидат :icon_lol:

Далеку од срце, интересни ми се... знам, не ги бидуе за нишо, па и смешни ми се кога вака им идат у корист глупиве правила што за две кола нема да важат.

• Хаха
Reactions: S.L
Ќе си ги изедете двајцата гомната ако Реал им земе титула на Барса годинава?
Види, јес да ова е форум за фудбал, ама треба да има некое ниво. Јас можам пиво да частам, ако не сум прав.

Види, јес да ова е форум за фудбал, ама треба да има некое ниво. Јас можам пиво да частам, ако не сум прав.
Е арно де, не мислев во буквална смисла на зборот гомна да јадеш. :D У фазон да признаеш дека си згрешил, ништо повеќе. А иначе да, подобрата варијанта е пиво секако, иако јас не пијам пиво ама ќе ја наредиме работата. :D

Е арно де, не мислев во буквална смисла на зборот гомна да јадеш. :D У фазон да признаеш дека си згрешил, ништо повеќе. А иначе да, подобрата варијанта е пиво секако, иако јас не пијам пиво ама ќе ја наредиме работата. :D
Договорено, сепак и за твое добро, исфрли тоа од речникот.
Инаку така е муабетот на пиво, како што се вика идеме на кафе и порачуваат 6 пива.
Тебе фрапе ќе ти нарачаме :)
Поздрав

Последно уредено:
Воткинс за околу 50 милиони фунти од Ал-Хилал. Кој ќе остане последен во Вила да не заборави да го исклучи светлото. Не се сеќавам некој да имал волку лош трансфер период, заковани за дното, слободно на Њукасл, ако остана некој во клубот, да му принесе вода.

Воткинс е класа напаѓач, можеа и Манчестер и Спурси да тргнат кон него, сепак овие 50 милиони се ништо за ПЛ, Манчестер толку плати за ростер во средниот ред, а Спурси за планина од играчи, дел уште не им се воиграни, дел апсолутно ништо не покажаа во Сити. Има 30ка, има уште фудбал во неговите нозе.

Договорено, сепак и за твое добро, исфрли тоа од речнокот.
Инаку така е муабетот на пиво, како што се вика идеме на кафе и порачуваат 6 пива.
Тебе фрапе ќе ти нарачаме :)
Поздрав
Стефан е лик што на работа иде во одело со електричен тротинет. За него мача лате само.

Стефан е лик што на работа иде во одело со електричен тротинет. За него мача лате само.
Со безжични слушалки и пуши строго ајкос или нешто друго електронско.

Презирам вакви пијачки не туку ме мести ти ебам тоа фегетот прилепски.

После ќе си идат двајцата на тротинетот накај неа :)
Па таа ќе облече гаќи со пластичен и ќе почне да работи.
оффф ова беше уставри за византиецот. :confused:

Воткинс за околу 50 милиони фунти од Ал-Хилал. Кој ќе остане последен во Вила да не заборави да го исклучи светлото. Не се сеќавам некој да имал волку лош трансфер период, заковани за дното, слободно на Њукасл, ако остана некој во клубот, да му принесе вода.

Воткинс е класа напаѓач, можеа и Манчестер и Спурси да тргнат кон него, сепак овие 50 милиони се ништо за ПЛ, Манчестер толку плати за ростер во средниот ред, а Спурси за планина од играчи, дел уште не им се воиграни, дел апсолутно ништо не покажаа во Сити. Има 30ка, има уште фудбал во неговите нозе.
Воткинс, Конса, Тилеманс, Мартинез се играчи кои влегуваат во години. Ако им дадоа нови договори на некои од овие ќе заглавеа со нив долгорочно. Ова им беше последна шанса да кешираат.

Прашањето е дали тие што ги купија имаат доволно квалитет. Тука ќе се види дали завршиле добра работа или се заебале. А повеќе оди накај второто

Back
На врв Bottom