- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 42.136
- Поени од реакции
- 127.096
Рома ги земаа и Балерди и Де Рон, двајца одлични играчи. Добри трансфери направија летово, очекувам да бидат топ 3 годинава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наполи ќе извиси од ЛШ ќе си се вратат кај што беа порано..Само Интер и Рома се сигурни за 1-2 позициите а Комо ако добро се снајде со ЛШ и Цеск добро ги менаџира силите тогаш мртва трка за Јуве и Милан ќе е 4тото местоЈувентус и Милан мора да освојуваат бодови во ЛЕ и да се надеваат и дека други италијански клубови ќе имаат добра сезона во европски натпреварувања, за Италија да добие уште едно место во ЛШ и така да си олеснат.
Ќе биде жестока конкуренција за местата што водат во ЛШ.

Рома и поголема му понуди на тамнопутиот башка и ЛШ..кој знае која магија му ја фрлиле да оди во Бергамо..Добро бе Јуве нема плата да му даде на Кеси а Аталанта има?
Многу рандом трансфер
Drugar, on vekje gi napravi parite vo Saudiska 3godini 60m, edino samo sto zapocna vo Bergamo pa se vrakja.Наполи ќе извиси од ЛШ ќе си се вратат кај што беа порано..Само Интер и Рома се сигурни за 1-2 позициите а Комо ако добро се снајде со ЛШ и Цеск добро ги менаџира силите тогаш мртва трка за Јуве и Милан ќе е 4тото место
Алегри прв ќе биде избркан од "поголемиве" риби..Гросо секако води за отказ пред сите..
Автоматски споено мислење:
Рома и поголема му понуди на тамнопутиот башка и ЛШ..кој знае која магија му ја фрлиле да оди во Бергамо..
Па тоа викам некоја магија му фрлиле не знам зошто иначе таму би отишол..Drugar, on vekje gi napravi parite vo Saudiska 3godini 60m, edino samo sto zapocna vo Bergamo pa se vrakja.
И ова лани не беше свирнато:Марота Лига, според тркачот на средни патеки
Договорени беа за 2+1 со оглед дека Јуве има договор со УЕФА нов. 3тата година од договорот е критична во која спаѓаат позајмици те, ратите на трансферите од лани и оваа година. По интересот на Рома и Аталанта, Кеси побара 3 годишен фиксен договор 4.5 мил плата, 6 мил бонус за него плус за агентот. Не дека го кривам, си има право да бара ама и карневали изјави не се проблем финансиски можности туку договорот со УЕФА.Ја прочитав дека пропаднал трансферот у Јуве ради плата голема што барал, затоа ми падна чудно.
Очекуев у Лидс/Нотингем да заврши
Мене ми е криво што не го потпишавме, Фратези е АМ кој се движи како напаѓач и има подобра завршница од 90% од напаѓачите во лигата. (Горе долу).Фратези ладно ќе натрпа 20 гола сезонава, многу ми е мило за братот.
Иначе добар акаунт за судиски правила, грешки и остали ствари за следење е (секако кој го интересира):

Рома ги земаа и Балерди и Де Рон, двајца одлични играчи. Добри трансфери направија летово, очекувам да бидат топ 3 годинава.
Не сум јас селективен, ова е првиот пост ама јас го постирав последниот со кој се надоврзал на првиот пост кој си го постирал ти. Ете и сам провери.Не биди селективен.
Еве му го првиот коментар на Денис за ситуацијата :
Прегледај го приврзокот 486193
А и не знам што има да се дискутира.
Ене го видеото што го поставив. Ако некој што со години гледа фудбал каже дека тоа не е пенал, мора да е чукнат во главата.