Serie A 2026/27

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Интер

• Наполи

• Рома

• Комо

• Милан

• Јувентус

• Аталанта

• Лацио

• Фиорентина

• некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Јувентус и Милан мора да освојуваат бодови во ЛЕ и да се надеваат и дека други италијански клубови ќе имаат добра сезона во европски натпреварувања, за Италија да добие уште едно место во ЛШ и така да си олеснат.

Ќе биде жестока конкуренција за местата што водат во ЛШ.

Добро бе Јуве нема плата да му даде на Кеси а Аталанта има?
Многу рандом трансфер

Јувентус и Милан мора да освојуваат бодови во ЛЕ и да се надеваат и дека други италијански клубови ќе имаат добра сезона во европски натпреварувања, за Италија да добие уште едно место во ЛШ и така да си олеснат.

Ќе биде жестока конкуренција за местата што водат во ЛШ.
Наполи ќе извиси од ЛШ ќе си се вратат кај што беа порано..Само Интер и Рома се сигурни за 1-2 позициите а Комо ако добро се снајде со ЛШ и Цеск добро ги менаџира силите тогаш мртва трка за Јуве и Милан ќе е 4тото место :)
Алегри прв ќе биде избркан од "поголемиве" риби..Гросо секако води за отказ пред сите..
Автоматски споено мислење:

Добро бе Јуве нема плата да му даде на Кеси а Аталанта има?
Многу рандом трансфер
Рома и поголема му понуди на тамнопутиот башка и ЛШ..кој знае која магија му ја фрлиле да оди во Бергамо..

Наполи ќе извиси од ЛШ ќе си се вратат кај што беа порано..Само Интер и Рома се сигурни за 1-2 позициите а Комо ако добро се снајде со ЛШ и Цеск добро ги менаџира силите тогаш мртва трка за Јуве и Милан ќе е 4тото место :)
Алегри прв ќе биде избркан од "поголемиве" риби..Гросо секако води за отказ пред сите..

Рома и поголема му понуди на тамнопутиот башка и ЛШ..кој знае која магија му ја фрлиле да оди во Бергамо..
Drugar, on vekje gi napravi parite vo Saudiska 3godini 60m, edino samo sto zapocna vo Bergamo pa se vrakja.

Ја прочитав дека пропаднал трансферот у Јуве ради плата голема што барал, затоа ми падна чудно.
Очекуев у Лидс/Нотингем да заврши

се пишуваше Аталанта му дале 4.5мил нето плата и го направиле најплатен во клубот, Едерсон со новиот договоро зема 4мил нето

Players aged 20 and under in starting XIs:
Serie A - 19 out of 88 (21.6%)
Ligue 1 - 21 out of 99 (21.2%)
Bundesliga - 18 out of 99 (18.2%)
Premier League - 12 out of 99 (12.1%)
La Liga - 6 out of 88 (6.9%)

Players aged 23 and under in starting XIs:
Ligue 1 - 67 out of 99 (67.7%)
Serie A - 58 out of 88 (65.9%)
Bundesliga - 55 out of 99 (55.6%)
La Liga - 45 out of 88 (51.1%)
Premier League - 49 out of 99 (49.5%)

Players aged 33 and over in starting XIs:
La Liga - 17 (19.3%)
Ligue 1 - 16 (16.2%)
Premier League - 13 (13.1%)
Bundesliga - 12 (12.1%)
Serie A - 6 (6.8%)
6.8%)

Марота Лига, според тркачот на средни патеки

И ова лани не беше свирнато:

Иначе добар акаунт за судиски правила, грешки и остали ствари за следење е (секако кој го интересира):

Ја прочитав дека пропаднал трансферот у Јуве ради плата голема што барал, затоа ми падна чудно.
Очекуев у Лидс/Нотингем да заврши
Договорени беа за 2+1 со оглед дека Јуве има договор со УЕФА нов. 3тата година од договорот е критична во која спаѓаат позајмици те, ратите на трансферите од лани и оваа година. По интересот на Рома и Аталанта, Кеси побара 3 годишен фиксен договор 4.5 мил плата, 6 мил бонус за него плус за агентот. Не дека го кривам, си има право да бара ама и карневали изјави не се проблем финансиски можности туку договорот со УЕФА.

Последно уредено:
Фратези ладно ќе натрпа 20 гола сезонава, многу ми е мило за братот.
Мене ми е криво што не го потпишавме, Фратези е АМ кој се движи како напаѓач и има подобра завршница од 90% од напаѓачите во лигата. (Горе долу).

Ќе му го спаси газот на Гатузо ако вака продолжи.

Иначе добар акаунт за судиски правила, грешки и остали ствари за следење е (секако кој го интересира):

Не биди селективен.
Еве му го првиот коментар на Денис за ситуацијата :

1000039566.jpg

А и не знам што има да се дискутира.
Ене го видеото што го поставив. Ако некој што со години гледа фудбал каже дека тоа не е пенал, мора да е чукнат во главата.

Рома ги земаа и Балерди и Де Рон, двајца одлични играчи. Добри трансфери направија летово, очекувам да бидат топ 3 годинава.

Аталанта ќе заврши пред Рома сезонава, мислам ги преценувате многу Рома ама ајде времето ќе покаже.

Не биди селективен.
Еве му го првиот коментар на Денис за ситуацијата :

Прегледај го приврзокот 486193

А и не знам што има да се дискутира.
Ене го видеото што го поставив. Ако некој што со години гледа фудбал каже дека тоа не е пенал, мора да е чукнат во главата.
Не сум јас селективен, ова е првиот пост ама јас го постирав последниот со кој се надоврзал на првиот пост кој си го постирал ти. Ете и сам провери.

И јас постирав лани што не беше пенал и тоа против Интер...јбг

И ова исто не беше пенал.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom