Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е филм, не твоите имакси праени на компјутер
Да беше направен денес ќе плачевте за феминизам и зошто научникот од Скајнет е црнец.

Да беше направен денес ќе плачевте за феминизам и зошто научникот од Скајнет е црнец.

тоа е така зошто нема суптилност денес во нивната пропаганда. Порано не сме се замарале со тоа воопшто.

тоа е така зошто нема суптилност денес во нивната пропаганда. Порано не сме се замарале со тоа воопшто.
Се игра некоја игра баки. Ама не можат тебе да те заебат.

Глеав филм со сите глумци.
Обично коа праат филм со сите глумци, испаѓа срање.

... и ништо необично немаше околу филмов.

Најверојатно Џек Лоуден ќе биде новиот Бонд. Неофицијално веќе бил одбран, само се чека официјално соопштение. Од тие кои беа најсериозни кандидати, некои 6-7 души, мојот фаворит. Мислам дека е единствен на кој му личи да е Бонд.

Најверојатно Џек Лоуден ќе биде новиот Бонд. Неофицијално веќе бил одбран, само се чека официјално соопштение. Од тие кои беа најсериозни кандидати, некои 6-7 души, мојот фаворит. Мислам дека е единствен на кој му личи да е Бонд.
Е Злате, а искрено, кој е најфаца Бонд од сфи до ск наамо според тебе?

Ја би например да гласам за Пирс Бронсан. Некако најјак ми е од сфи тија сто пет шеес актери хаха.

Александар Флеминг беше тфорац или Јан?
Некој од овин двоица устфари пеницилин га измисли нели, хаха.

Е Злате, а искрено, кој е најфаца Бонд од сфи до ск наамо според тебе?
Во која смисла најфаца? Мене ми е Лазенби бр. 1. Ама и Даниел Крег кого на почеток не го сакав испадна одличен.

Back
На врв Bottom