Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно е ова. Веќе неколку месеци интензивно учел шпанскиРодри сака да игра во Шпанија, го боли кур Барса или Реал. Најверојатно Перез пресуди за тој трансфер да не се случи, он е фан на ББЦ.![]()

Акаунт : Тоатал БарсаЕ од вакви ретарди ги црпи информациите Педро![]()

Па не е Фабрицио крив што трансферот пропаднал во последен момент.Истиот Фабрицио со Here We Go пред 4 дена.
Денес мјауууу
Не е, али почнува да му паѓа веродостојноста.Па не е Фабрицио крив што трансферот пропаднал во последен момент.

Признај дека ти е криво што ќе дојде у Барселона, па сеа као демек многу пари се.Ако успеат Сити да му извлечат на Барселона 70/80 милиони за Родри кој е последна година од договор свака им част.
80 милиони го платија Сити, исто толку ќе го продадат, генијално.
Криво ми е оти ќе заврши во Барселона а дете на Атлетико е.Признај дека ти е криво што ќе дојде у Барселона, па сеа као демек многу пари се.
Реално дечкото е златна топка од пред 2 години, светски првак летово и колку да земат, 40 милиони?
Кога еден Андерсон они го плаќаат 135 милиони тогаш Родри треба да е 300.
Ти одма би го мењала за тие двајцата нови 40 милионски, ама не сака он да игра кај копачи.![]()
Никад не ми било јасно зошто на фановите им се битни сумите за трансфери.Криво ми е оти ќе заврши во Барселона а дете на Атлетико е.
Му се восхитувам на Сити шо ќе извлечат 80 милиони во последната година од договорот