Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
SHOCKING JUVENTUS
BREAKING: Juventus launching an all-out assault for Kerim Alajbegović and very close to a double swoop after Kolo Muani! ⚪️⚫️
The agreement with Bayer Leverkusen is already in place for 33 million plus bonuses, just waiting for the green light from the player and his dad.
@FabrizioRomano

Последно уредено:
Засега ми се свиѓа како делуваме, сепак треба да веруваме во процесот, здравје за 5-6 години треба да има резултат

Засега ми се свиѓа како делуваме, сепак треба да веруваме во процесот, здравје за 5-6 години треба да има резултат
Втора лига испаднавме и побрзо од ова станавме шампиони а и 2 пати втори бевме...

Коло Муани... И ова Босанчево... сега Голман.. Агрести вели дека се контактира со Сузуки од Парма.... и плус се оди на уште еден напаѓач.... Бар нешто почна да мрда... од мртва точка.

Коло Муани... И ова Босанчево... сега Голман.. Агрести вели дека се контактира со Сузуки од Парма.... и плус се оди на уште еден напаѓач.... Бар нешто почна да мрда... од мртва точка.
Завршена работа е наводно Сузуки. 25-28 мил. Следни се Пелегрино и Лукуми.

Talks in progress between #Juventus and #Parma for Zion #Suzuki. The japanese goalkeeper has already given his availability to #Juve, which working to overtake PSG and Premier League’s Clubs in the race. #transfers

Читам како демек гласини од инсајдери кој не ја затвораат можноста за Влахович на 1-2 годишен договор.

Од видеата со хајлајтси за овој Бошњакот се чини Јилдиз на стероиди ..... како што видов и игра иста улога на иста позиција со Кенан :cautious: ...18 години... Во Салзбург лани играл прва сениорска сезона, со неколку голови и некоја асистенција , и углавном високи оценки . Ако е некое мерило Салзбург.. ветувачки ми делува ...

Од видеата со хајлајтси за овој Бошњакот се чини Јилдиз на стероиди ..... како што видов и игра иста улога на иста позиција со Кенан :cautious: ...18 години... Во Салзбург лани играл прва сениорска сезона, со неколку голови и некоја асистенција , и углавном високи оценки . Ако е некое мерило Салзбург.. ветувачки ми делува ...
AM игра исто, мислам дека и за таму е купен плус Јилдиз има проблеми со коленото кои одбра да ги лечи без операција како Погба на времето со врачојте.
Автоматски споено мислење:

Кој е овој? Што игра?
АМ/LW/SS

DID YOU KNOW?

Justin Oboavwoduo (19) was one of Manchester City’s highly rated academy talents. He also scored a hat-trick for the Citizens in the UEFA Youth League against Sparta Prague.

Oboavwoduo also caught Pep Guardiola’s attention, with the Spanish coach calling him up for the first team's pre-season tour of the US in 2024 at the age of 17.
According to reports, he was considered for the first team as Haaland’s backup, although he never got the chance for some reason.

Manchester City eventually sold him to Juventus in January 2026 for €3m fee with add-ons.

For some reason..у превод играч со плафон ко Илинг Џуниор, после нас ќе заврши у Милвал или Олдхам. Не се глупи сити.

Back
На врв Bottom