Dobar den na site, nekako vo posledno vreme mi splamna egoto, so poveke fokus na kalisteniks joga i beganje od glupi luge, pogotovo beganje i od muabeti osven ako ne nesto pozitiva i zaebanicja nekako poodmoren si, samo alkoholot ostana na zgolemen level ali dobro e proslavi novi prijatelstva. Dodeka trae ovoj period nekako se povlekov od matrixot postenje, zaba za pasti bez fluor i citanje etiketi na proizvodi i srugi slicni sranja, na rabota katastrofa se menuva celosno firmata samo nervozi site se derat a nekako me zabolelo i za rabotata i za sefovi ke odam ke rabotam srugo nekako.
Dodeka se slucuva ovoj period filijalata mi ja izbojaa od nadvor temno sivo vnatre zid temno siv, masi temno sivi, mebel temno siv se e temno sivo duri i plafonot, klientite velat uste da kupime kofceg i da dojdeme na pogreb gazdata veli taka mu rekol arhitektot...
Nekako jas taka teram periodot do kaj zenata ne pocna da me tormozi so naracki na dnevni masi komodi, stolovi, trepezariska masa, Stiga se glaven problem na komodata sto imase 220 strafa od A do Z ne znaes koj e koj da dobies nerven slom, arno imam prijatel ja napravi za den ipol.
Posle nekoj den pieme kafe utrinsko i nekako nisto ne mi se dopaga me faka depresija posle tie 3 dena otkako namestiv se novo , pocnav so B6 magneziumi nekako ti doaga los period osekas
Se dodeka zenata ne rece
- KOLKU SUM SREKNA SEGA CELA DNEVNA MI E ANTRICIT. ANTRIZIT ANTRIZIT ( a jas kolku sum nesreken kaj mene i filijala 12 saata antrizit i 12 saati dnevna antrizit)
Otkako si najdov sto mi e problemot si kupiv 5 bluzi site vo semafor boi, ne luti se covece i monopol, oker tirkiz bordo.....jas sto koga rabotev kratko vo konfekcija kade sto bese se bojata Svetlo siva neziva Ausvic boja znaev deka poprvo ke se samoubijam otkolku da bidam vo neziva siva boja i sega mi doaga nekoja nov horor gomno bizarno tragicna boja ANTRIZIT.......
Na sto dojdovte bre, zena sto doma vo rodniot grad se napravi enterirer Tirkizna i sampajnsko boja da dojdes na nekoj mocan antrizit, koj uspea da ti go ispere mozokot, i ovoj glup sto renovira se vo sivo mu rekov davam otkaz, Ostani ke stavime i nesto crveno ke dojde Jusuf ke popravi. Na sto vi dojde zivotot be na sivilo temno so ime na horor film, nemate emocii poarno stavi se crno i da umirame si go rasipav cel stan koga slusas zena....Za moja volja dnevnite vrati ke gi smenam vo limon zolta boja toa ke dojde kako kapak neka se nervira da i se namocam i Antrizitot.