Ska Maniac
Бараба
Викни им инспекција .Во Жито супа со поминат рок..
Океј, еден месец, ај не е страшно..
Ама не ме прај будала и не ми ја продавај по фулл набиена цена у уста да ви го истурам!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Викни им инспекција .Во Жито супа со поминат рок..
Океј, еден месец, ај не е страшно..
Ама не ме прај будала и не ми ја продавај по фулл набиена цена у уста да ви го истурам!
Како не... уште нив да ги расправам..Викни им инспекција .
Абе анонимно да ги пријавиш, не да се судиш и тужиш со адвокати.Како не... уште нив да ги расправам..

Ако е едно парче, најчесто се дешава да е превид. Мал милион ствари имаат, ова можно го заборавиле.
Ако е цело пакетче голема е шансата да е А-Пе-Пе (ако пројде пројде). Во тој случај треба да се реагира жустро.
Пазете рокови секогаш, секаде.

... не само што треба да се проверат производите дали се со поминат рок на траење, туку треба да се внимава дали е оштетена амбалажата со движење да почуствувате дали е расипано млекото или јогуртот поради несоодветно чување на топло кога се дистрибуира, мора да ги проверите сите производи кои одозгора на производот имаат залепено алуминиумска фолија како амбалажа да не биде на некој крај одлепено и отвор кој не се гледа, најчесто кисело млеко, пудинг, при фабричко лепење на амбалажата често термички не се залепува или останува некој отвор и производот тогаш е контаминиран иако има добар рок на траење, посебно треба да се внимава на сладоледот кој пореди несоодветно чување делумно се одмрзнал, па потоа пак го замрзнале и правило да се има кога се јаде леб да се провери лебната структура од несакани неидентификувани зрна или било какво зрнесто загадување и тоа да се острани пред да се јаде!
...ова го напишав во еден здив!![]()
Чудна работа, кога пазарам во странство, било што најчесто рок имаат по година дена и некој месец плус, во МК се е кнап еден месец до два пред да им истече рокот.Го има ова и во странство и тоа со поминат рок скоро една недела.
Чудна работа, кога пазарам во странство, било што најчесто рок имаат по година дена и некој месец плус, во МК се е кнап еден месец до два пред да им истече рокот.
Тоа и онака е жив отров, па со поминат рок уште полошо.Внимавај на салами, колбаси и останатите сувомеснати производи, тие често знаат да им останат со поминат рок.
Врска нема оваЧудна работа, кога пазарам во странство, било што најчесто рок имаат по година дена и некој месец плус, во МК се е кнап еден месец до два пред да им истече рокот.
Да да,и свежото пиле година дена рок има у странство.Чудна работа, кога пазарам во странство, било што најчесто рок имаат по година дена и некој месец плус, во МК се е кнап еден месец до два пред да им истече рокот.