Македонски поткасти - кој го следите и кој е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Малку повеќе ми е фејк. За гледаност гомна ќе јадат да бидат нешто како интересни, откачени не пак едно видео нешто демек скандал и слични бљуотини.
И тоа е можно. Ама и во двата случаи, ова гомново е тежок ропак. Девојката, само во едниот случај.

Дијана е дете од асфалтот. Не можеш да ја заебаваш.

Таа самата се заебала кога избрала да заработува како оф проститука, не мора други да ја заебаваат.

Сега најважно е да се докопаме до материјалите.
Вака на прва не е ништо посебно ама да не и ги кратиме шансите за темата Секс со познатите.

:pos: o_O:icon_lol::unsure::eek:

Оваа мислам дека ми излагаше дека била во затвор некој период, и као имала напишано неколку книги, idk. Некако како да се обидува да го глорифицира и романтизира криминалот преку тоа. И ми дава машки уличен вајб.

Вака на прва не е ништо посебно ама да не и ги кратиме шансите за темата Секс со познатите.

Таму што све се има постирано, оваа е Хајди Клум.
Не е ни битно, апелирам уште еднаш материјалите да се обезбедат и да се приложат на увид.

Јас и го постирав линкот со надеж некој да не просветли со некоја слика.:toe:

Што пари е тоа де, ќе седнеме, ќе собереме. Нека иде од нас еден себап. Не сме ние боси фраери.

Оваа па не вреди мрсул да фрлиш на неа, она најде да збори.
Ама во право е што пишала. Денес со интернетов стварно секој се прави дека е кој знае што и поткастиве премногу доведоа до тоа да секој во нив мудрува нешто.

Оваа Дијана Ог во поткаст кај Лазаров кажуваше дека има проблематични родители и поради тоа израснала со бабата.

На моменти ми е тешка кретенка со нејзиното однесување вака кога се однесува.

Back
На врв Bottom